Hızır Bey öğrenci yurdu olarak geçer. Dağın başında. Açıkçası erkek olarak blokları çok fazla. Kız blokları o kadar yok da erkek bloklarindan 4-5 tane vardı yanlış hatırlamıyorsam. Eskişehir'de 5 tane erkek yurdu var. Yani çıkma olasılığı %20 diyebiliriz.
Hızır bey öğrenci yurdu olarak geçer. Dağın başında. Açıkçası erkek olarak blokları çok fazla. Kız blokları o kadar yok da erkek bloklarindan 4-5 tane vardı yanlış hatırlamıyorsam. Eskişehir'de 5 tane erkek yurdu var. Yani çıkma olasılığı %20 diyebiliriz.
Yani bir arkadaşım orada okuyor dediğine gore genelde Doğan Aslanbey yurdu veya Muttalip çıkıyormuş. Doğan Aslanbey'de 5 blok var, Muttalip'de de 4-5 blok vardı. Diğer 3 yurtta ise 2,3 blok var.
Yani bir arkadaşım orada okuyor dediğine gore genelde doğan aslanbey yurdu veya muttalip çıkıyormuş. Doğan Aslanbey'de 5 blok var, Muttalip'de de 4-5 blok vardı. Diğer 3 yurtta ise 2,3 blok var.
Estü'ye yakın yurt yok. Ama muttalip yurdu yarip diğerleri şehrin içinde ulaşımı kolay olur. Muttalip yurdu dediğim gibi dağın başında ve otobüs durağı için baya yürümen gerekiyor.
Estü'ye yakın yurt yok. Ama muttalip yurdu yarip diğerleri şehrin içinde ulaşımı kolay olur. Muttalip yurdu dediğim gibi dağın başında ve otobüs durağı için baya yürümen gerekiyor.