Eskişehir'de erkek olarak hangi KYK yurdunda kalınmalı?

ASEo

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, nasipse bu sene Eskişehir Osmangazi üniversiteye gideceğim. Toplam 3 tane erkek KYK yurdu var oralarda kalan varsa hangi yurdu tavsiye edersiniz? Ya da ulaşım imkanları nasıl servis, otobüs, tramvay vs. var mı? Aklımdaki yurt Doğan Aslan yurdu hem ulaşımı olsun hem de çevresi olsun merkeze uzak değil. İlk deneyimim olacak onun için size danışmak istedim )

Hoam ben Gündüzlalp'teyim. 6 kişilik ama tramvay durağı olması yanında AVM olması avantaj. Doğan Aslan Bey kişi sayısı bakımından daha iyi 3-4 olsa gerek ama konumunun Gündüzalp kadar iyi olduğunu söyleyemem. En iyi ikisi de bunlardır zaten. Açıklandı mı bu arada?

Yok hocam daha açıklanmadı. Ama şunu öğrendim yurt rastgele çıkıyormuş artık nasibimiz nere ise orası olacak )

Reis yurtlar açıklandı bu sabah ama benim anlamadığım bişey var. Bala hatun yurdu çıktı nereye yazsam kız yurdu olarak çıkıyor kyknın yurdunda ise karma yazıyor. Yurdu arıyorum meşkule atıyor valla kafa karıştı.Bu yurt değişikliği için önce yurda kayıt olup harcı felan yatırdıktan sonra mı oluyor değişiklik?

Karmaya dönmüş. Yurt nakli için yurda kaydolup kalman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…