5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 8 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar Samsung laptopumun GPU suna reballing işlemi yaptırmak istiyorum. Eskişehir'de işini iyi yapan, güvenilir nereye yaptırabilirim? Tavsiyelerinizi almak istiyorum. Son düzenleme: 8 Mayıs 2022
Arkadaşlar Samsung laptopumun GPU suna reballing işlemi yaptırmak istiyorum. Eskişehir'de işini iyi yapan, güvenilir nereye yaptırabilirim? Tavsiyelerinizi almak istiyorum.
TheZeus Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 Merhabalar dostum, Eskişehir'i bilmiyorum fakat İstanbul'da bulunan Ensa Bilgisayar'a bir göz atın derim. İşlerinde gayet iyiler. Artı 0 Eksi
Merhabalar dostum, Eskişehir'i bilmiyorum fakat İstanbul'da bulunan Ensa Bilgisayar'a bir göz atın derim. İşlerinde gayet iyiler.
KS KS 5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 9 Mayıs 2022 #3 TheZeus dedi: Merhaba dostum, Eskişehir'i bilmiyorum fakat İstanbul'da bulunan Ensa Bilgisayar'a bir göz atın derim. İşlerinde gayet iyiler. Genişletmek için tıkla... Kargo düşünmüyorum hocam anakartı gidip kendi elimle verip tekrar almayı planlıyorum. Teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
TheZeus dedi: Merhaba dostum, Eskişehir'i bilmiyorum fakat İstanbul'da bulunan Ensa Bilgisayar'a bir göz atın derim. İşlerinde gayet iyiler. Genişletmek için tıkla... Kargo düşünmüyorum hocam anakartı gidip kendi elimle verip tekrar almayı planlıyorum. Teşekkür ederim yine de.