01trk Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #1 Eskişehir'de olup TürkNet kullanan var mı, varsa internet hızı kaç Mbps(Wi-Fi ve kablo), kopmalar oluyor mu, memnun musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2019
Eskişehir'de olup TürkNet kullanan var mı, varsa internet hızı kaç Mbps(Wi-Fi ve kablo), kopmalar oluyor mu, memnun musunuz?
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 22 Ağustos 2019 #2 ADSL oturdugun sokaga gore dahi degisebilen bir baglanti turu. Boyle sadece il adi vererek alacagin cevap saglikli olmaz.
ADSL oturdugun sokaga gore dahi degisebilen bir baglanti turu. Boyle sadece il adi vererek alacagin cevap saglikli olmaz.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 22 Ağustos 2019 #3 Türknet alınmaz, adamların daha teknik servisi yok.
alperen262012 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #4 Eskişehir sazovada oturuyorum TT'nin VDSL altyapısını kullanıyorlar bana göre tek avantajı taahüt olmaması.
Eskişehir sazovada oturuyorum TT'nin VDSL altyapısını kullanıyorlar bana göre tek avantajı taahüt olmaması.
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #5 Bulunduğunuz yerde Türksat varsa tavsiye ederim. Türkneti araştırdığım kadarıyla müşteri hizmetlerine ulaşmak zor oluyor diyenleri gördüm.
Bulunduğunuz yerde Türksat varsa tavsiye ederim. Türkneti araştırdığım kadarıyla müşteri hizmetlerine ulaşmak zor oluyor diyenleri gördüm.
01trk Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #6 M3ric dedi: ADSL oturdugun sokaga gore dahi degisebilen bir baglanti turu. Boyle sadece il adi vererek alacagin cevap saglikli olmaz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, Türknetin sitesinde Eskisehir'de YAPA altyapısı olduğunu gördüm ve adresimi girdigimde 35 mbps alabileceğimi söyledi. Tabi bu degerlerin doğru çıktığını hiç görmediğim için genel sorayım dedim. Voltran dedi: Bulunduğunuz yerde Türksat varsa tavsiye ederim. Türkneti araştırdığım kadarıyla müşteri hizmetlerine ulaşmak zor oluyor diyenleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Nereden öğrenebilirim sitesi vs. var mı?
M3ric dedi: ADSL oturdugun sokaga gore dahi degisebilen bir baglanti turu. Boyle sadece il adi vererek alacagin cevap saglikli olmaz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, Türknetin sitesinde Eskisehir'de YAPA altyapısı olduğunu gördüm ve adresimi girdigimde 35 mbps alabileceğimi söyledi. Tabi bu degerlerin doğru çıktığını hiç görmediğim için genel sorayım dedim. Voltran dedi: Bulunduğunuz yerde Türksat varsa tavsiye ederim. Türkneti araştırdığım kadarıyla müşteri hizmetlerine ulaşmak zor oluyor diyenleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Nereden öğrenebilirim sitesi vs. var mı?
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #7 Türksat Uydunet | Kablonet Alt Yapı Sorgulama burdan sorgu yapabilirsiniz. @01trk