Gençler selam. Artık eskisi gibi değilim. Eskiden saatlerce oyun oynuyordum artık oyun oynamak bile istemiyorum. Az önce oyuna girdim 20dk oldu hemen çıkasım geldi. Yaşlanıyor muyuz acaba? Biraz sizinle dertleşmek istedim sizde de böyle oluyor mu?
Bu aralar bende de eskisi kadar oyun oynama isteği gelmiyor. Sanırım sınav senemin gelmesinden (stresten veya oynayınca suçlu hissetme gibi sebepten olabilir) olabilir ama tam onla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence oyunlar monoton ve çok vakit aldığı için olabilir.
Gençler selam. Artık eskisi gibi değilim. Eskiden saatlerce oyun oynuyordum artık oyun oynamak bile istemiyorum. Az önce oyuna girdim 20dk oldu hemen çıkasım geldi. Yaşlanıyor muyuz acaba? Biraz sizinle dertleşmek istedim sizde de böyle oluyor mu?
Bu aralar bende de eskisi kadar oyun oynama isteği gelmiyor. Sanırım sınav senemin gelmesinden (stresten veya oynayınca suçlu hissetme gibi sebepten olabilir) olabilir ama tam onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence oyunlar monoton ve çok vakit aldığı için olabilir.
Bende öyle düşünüyorum yani onun yerine yazılımda kendimi geliştirmek veya en kötüsü müzik dinlemek bile daha iyi geliyor. Elbette, seneye belki isteğim artar ama oyun oynamayı bırakırsam iyi olabilir bence.