Eskiyi getir yeniyi al kampanyası nasıl çalışır?

efe.zm

Hectopat
Daha fazla  
Eskiyi ver yeniyi al kampanyası ile S24 alacağım fakat Hepsiburada mı yoksa MediaMarkt üzerinden mi yapsam bilemedim. MediaMarkt 11k Hepsiburada 14K fiyat veriyor ama telefon sıfır mı gelir? Hepsiburada üzerinden tereddüt yaşadım. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefon sıfır senin vereceğin telefon incelenir ve bir fiyat verilir en yukarı bir rakam verilir ve onun altınada fiyat düşebilir

Eski telefonunuzu alıyorlar ve eğer cihazla ilgili girdiğiniz bilgiler doğruysa size yeni cihazı gönderiyorlar.
Mediamarkt'ta direkt elden yapabiliyorlar. Çok daha hızlı olur.

Evet yine sıfır gelir. Sıkıntı olmaz. Farklı teklifler yapabiliyorlar, ancak telefon incelendiğinde fiyat daha da düşebilir. benim tavsiyem bu kampanya ile almayın aceleniz yoksa telefonu alın kendi telefonunuzu ikinci el satın. Bayağı öldürüyorlar fiyatı.

Bu kampanya bence çok saçma iki firmaya da güvenmem ama HB bu konuda daha kötü çünkü bazı müşterilere yurt dışı telefon geldiği ve IMEI sıkıntısı yaşadıklarını söylüyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…