Eskiyi özlemek

LeventUstegmen

Zeptopat
Arkadaşlar ben normalde öyle her şeyi bütün duygularını belli eden bir adam değilim, ya da halkı açık bir forumda bir şeylerini anlatan biri değilim lâkin bu aralar çok daralıyorum. Her hareketim beni maziye götürüyor. Geçmişimi çocukluğumu çok özlüyorum, benim yaşadıklarımı benim yaşımda yaşayan kişi çok azdır. Kısacası bu yaşımda edinmediğim tecrübe edilmedik ihanet kalmadı. Çoğu arkadaşımı vb de engelledim. Her şeyi boş verip eskiye dönmek istiyorum, çocukluğuma. Ben eskiyi çok özlüyorum arkadaşlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün ayrı bir özlemim var ne bileyim eskiden her şey çok daha keyif veriyordu şimdi ise sadece yaşamak için yaşıyormusuz gibi geliyor, eskiden arkadaşımla kasan laptopta dona dona GTA 5 oynardık o kadar zevk verirdi ki şimdi güçlü bir PC'ye sahibim yüzüne bakmıyorum oyunların ama o zamanlara dönüp oynmayı çok isterdim, eskisi gibi bayramlar seyranlar ziyaretler kalmadı, özel günler artık öylesine var gibi artık yaşamak zevk vermiyor günler geçip gidiyor eskileri çok özlüyorum.

Hayatın her doneminin tadı ve keyfi ayrı bence. Geçmişi özlemle, mutlulukla veya belki de hüzünle ara sıra anmak ve yad etmek güzeldir. Ama oraya takılı kalıp şu anın kıymetini bilmemek nankörlük olur. Çünkü beş on yıl sonra begenmediginiz bugünü özlemle anacaksiniz, bunun sonu yok mezara kadar bence.

Hayatınız şu an tatsız, keyifsiz geçiyorsa (herhangi ciddi bir sağlık sorunu veya ciddi maddi, ailevi problemler yoksa.) bunun psikolojik farklı nedenleri olabilir belki yardım almak en iyisidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı