Eskort ile yazışmak suç mu?

CanerKılıçç

Centipat
Daha fazla  
Bundan bir süre önce bazı sitelerden erkortlarla konuşma yaptım ama herhangi bir gitme durumu olmadı. Bugün bir avukat ise beni arayıp siber suçlardan hakkınıza dava açılacağını evime tebligat geleceğini söyledi bunu tazminat davasına çevrileceğini söyledi. Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar? Bir akıl verin.

Bundan bir süre önce bazı sitelerden erkortlarla konuşma yaptım ama herhangi bir gitme durumu olmadı. Bugün bir avukat ise beni arayıp siber suçlardan hakkınıza dava açılacağını evime tebligat geleceğini söyledi bunu tazminat davasına çevrileceğini söyledi. Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar? Bir akıl verin.
İnanma kanka hiçbir şey olmaz birkaç güne seni arar şu kadar para at davayı geri çekelim daha az paran çıkar falan derler. Dolandırıcıdır %99 takma kafana.

Yazdığın şeye bağlı olarak yazistigin kadin seni şikayet etmiş olabilir ya da arayan avukat değil dolandırıcıdır.

Resmi olarak dava açılmadığı sürece sıkıntı yok. Hatta birkaç gün sonra davayı geri çekmek için para bile teklif edebilir. :D

Bize de aynısını yapmaya çalışmışlardı WhatsApp'dan avukat profilli adamdı inanma.

Dolandırıcı, uyuşturucu ticaretinde bile alıcı sadece kabahat işlemiş oluyor.

Bize de aynısını yapmaya çalışmışlardı WhatsApp'dan avukat profilli adamdı inanma.

Arayan kişinin profilinde büro fotoğrafı vardı davayı tazminat davasına dönüştürmek ister misiniz diye sordu.

Arayan kişinin profilinde büro fotoğrafı vardı davayı tazminat davasına dönüştürmek ister misiniz diye sordu.

Ne yazdın ki suç duyurusunda bulunulacak?

Herhangi kötü bir şey yazmadım her gen erkeğin yaptığı gibi bilgi istedim sadece suç bulunduracak bir şey yazmadım.

Ne yazdın ki suç duyurusunda bulunulacak?

Herhangi kötü bir şey yazmadım her gen erkeğin yaptığı gibi bilgi istedim sadece suç bulunduracak bir şey yazmadım.

Avukat olduğuna emin misiniz? Eskortlar ile anlaşmalı bir dolandırıcı da olabilir. e-Devlet'te hakkında dava dosyası olmadan veya polisler seni almadan bir yanlış yapma.

Arayan kişinin profilinde büro fotoğrafı vardı e-Devlet'te herhangi bir dosya gözükmüyor. Tebligat göndereceklerini söyledi.

İnanma kanka hiçbir şey olmaz birkaç güne seni arar şu kadar para at davayı geri çekelim daha az paran çıkar falan derler. Dolandırıcıdır %99 takma kafana.

İnşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı