Esmer İnsanlar Kokar mı?

isabela

Kilopat
Kendim esmer birisiyim. Küçüklüğümde beyaz bir tenim vardı fakat nedense sonradan kararmaya başladım. Ve bir şey aklıma takıldı. Etrafımdaki esmer insanlardan tuhaf bir koku alıyorum ve kendimin de böyle koktuğumu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma bir düşünce çünkü beyaz tenliler her daim daha fazla terlerler,akabinde ter kokarlar ve her gün duş almak,çantasının içinde deodorant bulundurmak (ben beyaz tenliyim en azından ben böyle yapıyorum) durumunda kalırlar.Esmer tenliler daha az terlerler ve bu sebeple daha az kokarlar.En azından ben öyle düşünüyorum [emoji23]

Valla beyazım nedense bende aynı şekilde düşünüyorum.

Siyaha yakın bir renkteysen daha çok ısı çeker, sanırım. Mesela ben sarı beyaz arası bir renkteyim. Yine de kokarım. Onun için duş alıp çok pamuklu giyinmemek iyi olabilir. Pamuklu güneş altında iyi mi oluyor bilmiyorum, ama karnından koku gelmesine sebep olabilir.

Öyle bir duruma raslamadım. Kişi bakımlıysa ve temizse kokmaz. Havalar sıcak bide terliyorlar.

Malpighi'deki melanositlerin koku saçma gibi bir özelliğini duymadım. Belki sonraki yıllarda keşfedilebilir. Bahsettiğiniz şey psikolojik veya sinestezik bir yanılsama olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…