O obsesifkedi Picopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 16 Mayıs 2022 #1 Kendi işimi kuracağım, elimde belli bir sermaye var. Ne tür bir iş kurmalıyım? Tavsiye verebilir misiniz? Esnaflık hariç.
Kendi işimi kuracağım, elimde belli bir sermaye var. Ne tür bir iş kurmalıyım? Tavsiye verebilir misiniz? Esnaflık hariç.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #2 Sermaye kaç?
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 16 Mayıs 2022 #3 obsesifkedi dedi: Kendi işimi kuracağım, elimde belli bir sermaye var. Ne tür bir iş kurmalıyım? Tavsiye verebilir misiniz? Esnaflık hariç. Genişletmek için tıkla... Tarla al güneş paneli kur ve kiraya ver en güzeli bence.
obsesifkedi dedi: Kendi işimi kuracağım, elimde belli bir sermaye var. Ne tür bir iş kurmalıyım? Tavsiye verebilir misiniz? Esnaflık hariç. Genişletmek için tıkla... Tarla al güneş paneli kur ve kiraya ver en güzeli bence.
O obsesifkedi Picopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 16 Mayıs 2022 #4 reinsy dedi: Sermaye kaç? Genişletmek için tıkla... Liseyi bitirince kuracağım 1 yıl sonra. Daha net değil, ama var yani. @reinsy Sizin bir öneriniz var mı? Son düzenleme: 16 Mayıs 2022
reinsy dedi: Sermaye kaç? Genişletmek için tıkla... Liseyi bitirince kuracağım 1 yıl sonra. Daha net değil, ama var yani. @reinsy Sizin bir öneriniz var mı?
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #5 obsesifkedi dedi: Liseyi bitirince kuracağım 1 yıl sonra. Daha net değil, ama var yani. @reinsy Sizin bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... PS cafe veya restorant cafe tarzı bir şey açardım ben olsam.
obsesifkedi dedi: Liseyi bitirince kuracağım 1 yıl sonra. Daha net değil, ama var yani. @reinsy Sizin bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... PS cafe veya restorant cafe tarzı bir şey açardım ben olsam.
O obsesifkedi Picopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 17 Mayıs 2022 #6 Biraz düşündüm de fabrika kurmak istiyorum. Ne fabrikası daha kârlı olur? Bu arada üniversite olarak açıköğretimden işletme okuyacağım. James Watt dedi: Tarla al güneş paneli kur ve kiraya ver en güzeli bence. Genişletmek için tıkla... Bu da güzel bir fikir aslında, onu da yaparım hayat daha yeni başlıyor. reinsy dedi: PS cafe veya restorant cafe tarzı bir şey açardım ben olsam. Genişletmek için tıkla... Dükkan tutmak = çok para kazanmak demek değil. Uygun bir yerde açmazsanız iflas edersiniz. Ben açıkçası dükkan tutmak istemiyorum. Son düzenleme: 17 Mayıs 2022
Biraz düşündüm de fabrika kurmak istiyorum. Ne fabrikası daha kârlı olur? Bu arada üniversite olarak açıköğretimden işletme okuyacağım. James Watt dedi: Tarla al güneş paneli kur ve kiraya ver en güzeli bence. Genişletmek için tıkla... Bu da güzel bir fikir aslında, onu da yaparım hayat daha yeni başlıyor. reinsy dedi: PS cafe veya restorant cafe tarzı bir şey açardım ben olsam. Genişletmek için tıkla... Dükkan tutmak = çok para kazanmak demek değil. Uygun bir yerde açmazsanız iflas edersiniz. Ben açıkçası dükkan tutmak istemiyorum.