volkan okuş Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 1 gün önce Esonic B75FEL marka bir anakart aldım. Ben bu anakartın BIOS güncellemesini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
1 gün önce Esonic B75FEL marka bir anakart aldım. Ben bu anakartın BIOS güncellemesini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.156 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #2 Bu tür anakartları almayın mümkünse. Gigabyte ASUS MSI markalarına yönelin onlar daima BIOS güncellemesi sunar.
Bu tür anakartları almayın mümkünse. Gigabyte ASUS MSI markalarına yönelin onlar daima BIOS güncellemesi sunar.
BÜNYAMİN7474 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 volkan okuş dedi: 1 gün önce Esonic B75FEL marka bir anakart aldım. Ben bu anakartın BIOS güncellemesini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 741405 knk aynı anakart bendede var bulamadım bende zaten ne kutuyla geldı ne de başka bi seyle adamlar poşede sarıp yollsmışlar Genişletmek için tıkla...
volkan okuş dedi: 1 gün önce Esonic B75FEL marka bir anakart aldım. Ben bu anakartın BIOS güncellemesini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 741405 knk aynı anakart bendede var bulamadım bende zaten ne kutuyla geldı ne de başka bi seyle adamlar poşede sarıp yollsmışlar Genişletmek için tıkla...