B babala123 Decapat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 1 4 Mayıs 2019 #1 Anakartım Esonic H55-kcl 1156 pin anakart bu anakart Xeon X3470 uyuyor mu? Direk takıp çalışır mı? Yoksa BIOS'tan bir şey yapmam gerekir mi? Bir de BIOS desteği var mı? Overclock desteği var mi? +++++++++++++++++++ Son düzenleme: 5 Mayıs 2019
Anakartım Esonic H55-kcl 1156 pin anakart bu anakart Xeon X3470 uyuyor mu? Direk takıp çalışır mı? Yoksa BIOS'tan bir şey yapmam gerekir mi? Bir de BIOS desteği var mı? Overclock desteği var mi? +++++++++++++++++++
M Makucheez Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 31 29 Aralık 2020 #2 Bir sonuca ulaşabildiniz mi? Ben de aynı işlemciyi almak istiyorum da bir şey bulamadım internette.
Rapcorn Centipat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 Makucheez dedi: Bir sonuca ulaşabildiniz mi? Ben de aynı işlemciyi almak istiyorum da bir şey bulamadım internette. Genişletmek için tıkla... @Makucheez sonuç nedir hocam aynı şekilde almak istiyorum
Makucheez dedi: Bir sonuca ulaşabildiniz mi? Ben de aynı işlemciyi almak istiyorum da bir şey bulamadım internette. Genişletmek için tıkla... @Makucheez sonuç nedir hocam aynı şekilde almak istiyorum