yigitcan_c Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Bilgisayara Rufus ile format atacağım ama H61DA1 model anakartım GPT mi MBR mi bulamadım 1155 pin yardımcı olur musunuz?
Bilgisayara Rufus ile format atacağım ama H61DA1 model anakartım GPT mi MBR mi bulamadım 1155 pin yardımcı olur musunuz?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 9 Nisan 2024 #2 BIOS ayarlarında UEFI/Legacy ile ilgili bir geçiş sekmesi olması lazım. Normalde UEFI var görünüyor ama emin olun oraya bakıp, sonra kurabilirsiniz.
BIOS ayarlarında UEFI/Legacy ile ilgili bir geçiş sekmesi olması lazım. Normalde UEFI var görünüyor ama emin olun oraya bakıp, sonra kurabilirsiniz.
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 Şu an Windows varsa çalıştıra msinfo32 yazarak oradan BIOS moduna bak. Eğer UEFI yazıyorsa GPT, Eski yazıyorsa MBR.
Şu an Windows varsa çalıştıra msinfo32 yazarak oradan BIOS moduna bak. Eğer UEFI yazıyorsa GPT, Eski yazıyorsa MBR.
yigitcan_c Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 Akif9748 dedi: BIOS ayarlarında UEFI/Legacy ile ilgili bir geçiş sekmesi olması lazım. Normalde UEFI var görünüyor ama emin olun oraya bakıp, sonra kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın bilgisayar çalışır durumda değil o yüzden sorma gereğinde bulundum.
Akif9748 dedi: BIOS ayarlarında UEFI/Legacy ile ilgili bir geçiş sekmesi olması lazım. Normalde UEFI var görünüyor ama emin olun oraya bakıp, sonra kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın bilgisayar çalışır durumda değil o yüzden sorma gereğinde bulundum.