Esonic H61FHL alınır mı?

2. el ASUS-MSI-Gigabyte anakart alsanız daha iyi. Aynı modeli kullanıyorum memnunum. Ama dediğim gibi daha kaliteli markaların 2. eline yönelmek daha iyi.

Gigabyte veya ASUS gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim ne farkı var diye soracaksın chipset soğutmasından tutda anakartta kullanılan bileşenleri güzel seçiyorlar ama fiyat konusu ile alakalı bunu tercih ettiysen ASUS veya Gigabyte gibi bilindik markalar herhangi bir FPS artışı verimiyor hepsi H61 chipset kullanıyor.

2. el ASUS-MSI-Gigabyte anakart alsanız daha iyi. Aynı modeli kullanıyorum memnunum. Ama dediğim gibi daha kaliteli markaların 2. eline yönelmek daha iyi.
Anladım bulabilirsem alicam
Gigabyte veya ASUS gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim ne farkı var diye soracaksın chipset soğutmasından tutda anakartta kullanılan bileşenleri güzel seçiyorlar ama fiyat konusu ile alakalı bunu tercih ettiysen ASUS veya Gigabyte gibi bilindik markalar herhangi bir FPS artışı verimiyor hepsi H61 chipset kullanıyor.
Tamamdir teşekkür ederim

Merhabalar, o anakart gtx 1050 destekler mi? Bende pegatron ipxsb-h61 var desteklemiyor.
PCI-E 2.0 ise destekler 1.0'larda destekler ama bazen görüntü alamamak gibi sorunlar olabiliyor. Esonic destekleyecektir muhtemelen.

PCI-e 2.0 ama güncel BIOS sürümü bulunmadığı için kullanamıyorum maalesef.

Anakartınız Pegatron'du değil mi? O anakartı satıp daha iyi bir anakart almaya çalışın bence.

Pegatron IPXSB-H61 de PCI-e 2.0 desteklediği yazmıyor gibi. Bende bir aralar Pegatron IPMSB-GS H67 vardı. RX 570 takmama rağmen ne yazık ki görüntü vermemişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı