P Peodys Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Esonic H81 anakarta UEFI Windows 10 kurulur mu? Anakartım UEFI destekliyor mu?
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 17 Eylül 2023 #2 BIOS'tan kontrol edin.
P Peodys Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 Mayt dedi: BIOS'tan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Reis onu ben de biliyorum daha anakart gelmedi ona göre Windows USB'si hazırlayacağım. UEFI mi hazırlayayım yoksa normal mi diye sordum. Çok aydınlattın.
Mayt dedi: BIOS'tan kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Reis onu ben de biliyorum daha anakart gelmedi ona göre Windows USB'si hazırlayacağım. UEFI mi hazırlayayım yoksa normal mi diye sordum. Çok aydınlattın.
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 17 Eylül 2023 #4 Hocam internette baktığım şeylere göre destekliyor ama anakart gelince bir kontrol edin eski sisteme yanlışlıkla UEFI Windows denemeyin.
Hocam internette baktığım şeylere göre destekliyor ama anakart gelince bir kontrol edin eski sisteme yanlışlıkla UEFI Windows denemeyin.
P Peodys Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 Mayt dedi: Hocam internette baktığım şeylere göre destekliyor ama anakart gelince bir kontrol edin eski sisteme yanlışlıkla UEFI Windows denemeyin. Genişletmek için tıkla... Denersem nolur bir sıkıntı yaratır mı?
Mayt dedi: Hocam internette baktığım şeylere göre destekliyor ama anakart gelince bir kontrol edin eski sisteme yanlışlıkla UEFI Windows denemeyin. Genişletmek için tıkla... Denersem nolur bir sıkıntı yaratır mı?