Esonic H81jel Intel BIOS'ta TPM 2.0 ve Secure Boot bulunmuyor

omrard

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
i5 4570 3.20
Elimde Esonic H81jel Intel anakartlı bir bilgisayar var yeni aldım yan bilgisayar olarak.
İlk defa Valorant'a girdiğimde sorunsuz oynamıştım sabaha kadar ancak bugün oyunu yeniden açtığımda Secure Boot ve TPM2.0 hatası aldım. ne TPM ne de Secure Boot BIOS menüsünde yok ne yapabilirim?

Windows 10 kullanıyorum. 11 hiç kurulmadı.

RX 570 4 GB.
i5 4570 3.20
16 GB RAM.

evet işte yok zaten fakat öyle bir hata almıyordum hiçbişi yapmadım sadece oyunu kapattım bilgisayarı kapattım yattım sabah kalktım yine açtım ve secureboot ve tpm 2.0 hatası verdi

evet işte yok zaten fakat öyle bir hata almıyordum hiçbişi yapmadım sadece oyunu kapattım bilgisayarı kapattım yattım sabah kalktım yine açtım ve secureboot ve tpm 2.0 hatası verdi
Vanguard hatası o hocam. Benzeri olmuştu eski ddr3 bilgisayarımda yaklaşık 8 ay girmiştim ama sonra tpm hatası verdi sonra bi baktım hesabım banlamış, hardware ban da yemişim. Ban yemiş bile olabilirsiniz

Vanguard hatası o hocam. Benzeri olmuştu eski ddr3 bilgisayarımda yaklaşık 8 ay girmiştim ama sonra tpm hatası verdi sonra bi baktım hesabım banlamış, hardware ban da yemişim. Ban yemiş bile olabilirsiniz
böyle birşey olmaması gerekiyor ama çok saçma yani daha önce win 11 kurulmamış bir sistem veya oyundan ban yememiş bir sistem aniden gitmesi ne bileyim vanguardın amacı ne

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı