Esonic HM76-65 BTC combo anakart için sistem tavsiyesi

krsck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Esonic HM76-65 BTC combo anakart alıp mining için kullanacağım. İşlemci olarak Ryzen 3 1200 düşündüm. Uygun mu bilmiyorum. Bir de uygun fiyatlı RAM ve PSU tavsiyesi alabilirsem çok memnun olurum. 5 tane 1660 Ti 1 tane RTX 3060 2 tane de RX 6700 XT takmayı planlıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. PSU olarak 2 tane almam daha hesaplı olur diye düşündüm.

İşlemci uyumsuz, işlemci olarak bu olabilir.

İşlemci uyumsuz, işlemci olarak bu olabilir.
Teşekkür ederim. Uyumlu olup olmadığını ezbere mi biliyorsunuz yoksa bir yerden mi bakıp söylediniz. Eğer benim de kontrol edebileceğim bir yer varsa öğrenip bundan sonra burada konu açmadan sorularıma cevap bulabilirim. Ayrıca, bu ürüne soğutucu da almam gerekiyor mu?

Hocam ben şahsen ezbere söylüyorum.
1200 işlemci bellek türü DDR4.
Anakart DDR3 bellek türünü destekliyor.

Hocam bunlar uyumlu ise bir diğer önemli etken sokettir.
Anakart PGA 988 ama 1200 işlemcisinde AM4.

Yani uyumsuzdur.
RAM ve PSU için bütçeniz nedir?

Son düzenleme:
Hocam ben şahsen ezbere söylüyorum.
1200 işlemci bellek türü DDR4.
Anakart DDR3 bellek türünü destekliyor.

Hocam bunlar uyumlu ise bir diğer önemli etken sokettir.
Anakart PGA 988 ama 1200 işlemcisinde AM4.

Yani uyumsuzdur.
RAM ve PSU için bütçeniz nedir?
Anladım teşekkürler. Bütçede limit gibi değil de işimi görebilecek en uygun parçaları almak istiyorum. 8 adet GPU besleyeceğim bu yüzden PCI-e slot sayısındaki kısıttan dolayı 1 büyük yerine 2 küçük PSU düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı