8 845062 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 43 9 Kasım 2024 #1 Merhaba, Esonic sizce iyi bir marka mı? BIOS'ları eski görünümde onun dışında iyi olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, Esonic sizce iyi bir marka mı? BIOS'ları eski görünümde onun dışında iyi olduğunu düşünüyorum.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Anakartlar FPS'i etkilemez ama eski nesil BIOS olması bir eksi gibi denilebilir neden ASUS MSI veya Gigabyte tercih etmiyorsunuz?
Anakartlar FPS'i etkilemez ama eski nesil BIOS olması bir eksi gibi denilebilir neden ASUS MSI veya Gigabyte tercih etmiyorsunuz?
8 845062 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 43 9 Kasım 2024 #3 lusie dedi: Anakartlar FPS'i etkilemez ama eski nesil BIOS olması bir eksi gibi denilebilir neden ASUS MSI veya Gigabyte tercih etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sordum. lusie dedi: Anakartlar FPS'i etkilemez ama eski nesil BIOS olması bir eksi gibi denilebilir neden ASUS MSI veya Gigabyte tercih etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Zaten ben de o markaları seviyorum ama Esonic'in kartları genelde sıfır. Diğerleri hep 2. el.
lusie dedi: Anakartlar FPS'i etkilemez ama eski nesil BIOS olması bir eksi gibi denilebilir neden ASUS MSI veya Gigabyte tercih etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sordum. lusie dedi: Anakartlar FPS'i etkilemez ama eski nesil BIOS olması bir eksi gibi denilebilir neden ASUS MSI veya Gigabyte tercih etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Zaten ben de o markaları seviyorum ama Esonic'in kartları genelde sıfır. Diğerleri hep 2. el.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 845062 dedi: Yok hocam sordum. Zaten ben de o markaları seviyorum ama Esonic'in kartları genelde sıfır. Diğerleri hep 2. el. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci için kullanacaksınız.
845062 dedi: Yok hocam sordum. Zaten ben de o markaları seviyorum ama Esonic'in kartları genelde sıfır. Diğerleri hep 2. el. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci için kullanacaksınız.
8 845062 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 43 9 Kasım 2024 #5 lusie dedi: Hangi işlemci için kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi işlemciyi bilemem ama GTX 980 kullanacağım ekran kartı olarak. Ona uygun bir işlemci önerseniz iyi olur.
lusie dedi: Hangi işlemci için kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi işlemciyi bilemem ama GTX 980 kullanacağım ekran kartı olarak. Ona uygun bir işlemci önerseniz iyi olur.