BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:25 #1 Merhaba ESP32 ile bir proje yapacağım, MAh'ı yüksek bir batarya istiyorum. Kaç volt kaç mAh yeterli olur sizce? Direkt linkle vesaire öneride bulunur musunuz? Voltaj arttırıcı devre veya seri bağlantı kullanabiliriz.
Merhaba ESP32 ile bir proje yapacağım, MAh'ı yüksek bir batarya istiyorum. Kaç volt kaç mAh yeterli olur sizce? Direkt linkle vesaire öneride bulunur musunuz? Voltaj arttırıcı devre veya seri bağlantı kullanabiliriz.
WAR10CK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.016 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Sistemler Mühendisi Dün 23:37 #2 Ne bir ister var, ne bir parametre. Neye göre öneride bulunmamızı bekliyorsun anlamadım. ESP32 ile proje yapacaksın. Kapasitesi yüksek batarya istiyorsun (neye göre?). Sonra bize soruyorsun sizce kaç V kaç mAh yeterli olur diye. Neye göre buna karar verelim?
Ne bir ister var, ne bir parametre. Neye göre öneride bulunmamızı bekliyorsun anlamadım. ESP32 ile proje yapacaksın. Kapasitesi yüksek batarya istiyorsun (neye göre?). Sonra bize soruyorsun sizce kaç V kaç mAh yeterli olur diye. Neye göre buna karar verelim?