nBeryXD Centipat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #11 Linuxginar dedi: ESP32 pinlerini atar misin? ESP32 modelinin pinoutunu arat Google'da bulursun oyle. Burada veri yine COM'dan gidiyor USB'den. Dolayisiyla portsuz olmayacak mantiken. Farkli bir port dene mesela. Genişletmek için tıkla... usb problemini çözdüm, kod atıyor ancak hata veriyor A fatal error occurred: MD5 of file does not match data in flash
Linuxginar dedi: ESP32 pinlerini atar misin? ESP32 modelinin pinoutunu arat Google'da bulursun oyle. Burada veri yine COM'dan gidiyor USB'den. Dolayisiyla portsuz olmayacak mantiken. Farkli bir port dene mesela. Genişletmek için tıkla... usb problemini çözdüm, kod atıyor ancak hata veriyor A fatal error occurred: MD5 of file does not match data in flash
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 17 Temmuz 2022 #12 nBeryXD dedi: usb problemini çözdüm, kod atıyor ancak hata veriyor A fatal error occurred: MD5 of file does not match data in flash Genişletmek için tıkla... Eksik, hatali yaziyor. Flashi silip denediysen eksik yaziyor iste. Port degistirip dene bilmiyorum ki.
nBeryXD dedi: usb problemini çözdüm, kod atıyor ancak hata veriyor A fatal error occurred: MD5 of file does not match data in flash Genişletmek için tıkla... Eksik, hatali yaziyor. Flashi silip denediysen eksik yaziyor iste. Port degistirip dene bilmiyorum ki.