MiracT Femtopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Selam. Benim bir tane ESP8266 NodeMCU'm var. Bu kartın hangi versiyon olduğunu nasıl anlayabilirim?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Ocak 2022 #2 MiracT dedi: Selam. Benim bir tane ESP8266 NodeMCU'm var. Bu kartın hangi versiyon olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kart versiyonu olandan mi yoksa Arduino IDE'deki versiyonu mu soruyorsunuz? Buyuk ihtimal v3'tur. Kartin alt kisminda yaziyor olmasi gerek.
MiracT dedi: Selam. Benim bir tane ESP8266 NodeMCU'm var. Bu kartın hangi versiyon olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kart versiyonu olandan mi yoksa Arduino IDE'deki versiyonu mu soruyorsunuz? Buyuk ihtimal v3'tur. Kartin alt kisminda yaziyor olmasi gerek.
MiracT Femtopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #3 Linuxginar. Evet Arduino IDE'deki vrsiyonu soruyorum. Linuxginar dedi: Kart versiyonu olandan mi yoksa Arduino IDE'deki versiyonu mu soruyorsunuz? Buyuk ihtimal v3'tur. Kartin alt kisminda yaziyor olmasi gerek. Genişletmek için tıkla... Evet Arduino IDE'deki versiyonu soruyorum.
Linuxginar. Evet Arduino IDE'deki vrsiyonu soruyorum. Linuxginar dedi: Kart versiyonu olandan mi yoksa Arduino IDE'deki versiyonu mu soruyorsunuz? Buyuk ihtimal v3'tur. Kartin alt kisminda yaziyor olmasi gerek. Genişletmek için tıkla... Evet Arduino IDE'deki versiyonu soruyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 21 Ocak 2022 #4 MiracT dedi: Linuxginar. Evet Arduino IDE'deki vrsiyonu soruyorum. Evet Arduino IDE'deki versiyonu soruyorum. Genişletmek için tıkla... 1.0 olması gerek, ikisi de denenebilir.
MiracT dedi: Linuxginar. Evet Arduino IDE'deki vrsiyonu soruyorum. Evet Arduino IDE'deki versiyonu soruyorum. Genişletmek için tıkla... 1.0 olması gerek, ikisi de denenebilir.
MiracT Femtopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #5 Linuxginar dedi: 1.0 olması gerek, ikisi de denenebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim CH340 driver dosyasını at nodemcu için test edeceğim.
Linuxginar dedi: 1.0 olması gerek, ikisi de denenebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim CH340 driver dosyasını at nodemcu için test edeceğim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Ocak 2022 #6 MiracT dedi: Tamam deneyeceğim CH340 driver dosyasını at nodemcu için test edeceğim. Genişletmek için tıkla... https://www.robolinkmarket.com/Data/EditorFiles/downloads/CH34x_Install_Windows_v3_4.zip
MiracT dedi: Tamam deneyeceğim CH340 driver dosyasını at nodemcu için test edeceğim. Genişletmek için tıkla... https://www.robolinkmarket.com/Data/EditorFiles/downloads/CH34x_Install_Windows_v3_4.zip