ESP8266 Wi-Fi'ya bağlanmıyor

Bu kod yuklendi hocam seri monitorde başta rastgele karakterler atıyor sonra basladı yazıyor sonra sürekli nokta koyuyor.
ssid ve password kısmını değiştirdiyseniz bir kaç nokta koyduktan sonra Baglandi yazması gerekiyor.

ssid ve password kısmını değiştirdim hocam fakat sürekli nokta koyuyor baglandi yazmıyor
2.4 ghz ve WPA2 güvenliği kullanan bir Wifi olduğunu teyit edin. Olmadı bir de telefonunuzdan internet paylaşımı yaparak onun bilgilerini girerek deneyin.

2.4 ghz ve WPA2 güvenliği kullanan bir Wifi olduğunu teyit edin. Olmadı bir de telefonunuzdan internet paylaşımı yaparak onun bilgilerini girerek deneyin.
çok sağolun hocam telefondan wifi açıp bağlayınca düzeldi bu modemin güvenliği WPA2/WPA3-Personal yazıyo onu nasıl sadece WPA2 ayarlayabilirim?

çok sağolun hocam telefondan wifi açıp bağlayınca düzeldi bu modemin güvenliği WPA2/WPA3-Personal yazıyo onu nasıl sadece WPA2 ayarlayabilirim?
WPA2+WPA3 ayarlıyken sıkıntı çıkmaması lazım 5 ghz engeline de takılıyor olabilirsiniz. Modem ara yüzünden şifre değiştirme ekranının oralarda ağ koruması gibi bi isimle ayarlanıyor olması lazım.

hocam ben superonline wifi fiber kullanıyorum modemin şifre vb. değiştirmek için süperdestek diye bir uygulama kullanmak gerekiyor fakat türkcell'in sitesinden indirmeye batığımda siteye ulaşılamadı diyor yani modem ayarlarını falan yapamıyorum

Hocam maalesef superonline hakkında bilgim yok isterseniz müşteri hizmetlerine danışın. Şöyle bir video buldum belki yardımcı olur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok sağ olun hocam Allah razı olsun Wi-Fi adını değiştirdim ve 5G ağını kapattım düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…