NOVA-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7700 XT ekran kartı ve INTEL i5-12400F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
NOVA-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7700 XT ekran kartı ve INTEL i5-12400F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Gayet uygun hocam sadece MSI Ventus modelini pek önermem fakat bu bütçe de sırıtmıyor ve alınır diye düşünüyorum. Neden önermiyorum dersen de Ventus modeli maalesef Gigabyte Windforce'dan farksız olarak sıcak çalışan bir model. Yani MSI giriş seviye ekran kartı diyeyim ben sana. Son zamanlar Ventus'ların serin çalıştığını da duymuştum ama son seri üretimler hakkında öyle bir yorum okumuştum. Bende 4060 sistem arıyorum bu arada.
Eğer DDR4 arıyorsanız bu sistem de 22.500₺ ye denk geliyor kampanya ile detayları Gaming genden bakabilirsiniz bu sistem de ekstra olarak hava soğutma kullanılmış hem de kaliteli olandan ve 500₺ fark ile anakartını çift M.2 slotlu ASUS Prime B550M-K yapabiliyorsunuz eğer DDR4 istiyorsan ve bütçen kısıtlı ise önerim bu sistemdir. Ekran kartı ise Ventus modelinden daha serin çalışan ASUS'un Dual modeli bütçe var ise PcKolik'den alın yoksa ise benim attığımı alabilirsin.
Sağ olasın hocam varsa sistem önerin ayni fiyatlara önerirsem sevinirim bir de şöyle bir monitör war iyi midir IPS panel iyidir sizce iyi midir Eki Görüntüle 2415099
Rampage önermem ve size tavsiyem 1080p için 24 inç almanız yönünde olacaktır. Hem FPS oyunları için daha iyi hem de yakına girseniz dahi pikseller görünmüyor. Öbür türlü 27 de az da olsa piksel sayarsınız.