Espresso için öğütücü önerisi

TheCan3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yarı otomatik espresso makinesi almayı düşünüyorum. Muhtemelen Grundig ksm 4330 modeli olacak. Espresso çekirdeği alıp kendim öğütmek istiyorum.
Otomatik veya manuel iyi verim alacağım ürünleri önerebilir misiniz?

Merhaba, yarı otomatik espresso makinesi almayı düşünüyorum. Muhtemelen Grundig ksm 4330 modeli olacak. Espresso çekirdeği alıp kendim öğütmek istiyorum.
Otomatik veya manuel iyi verim alacağım ürünleri önerebilir misiniz?

Manuellerin hemen hemen hepsinden verim alırsınız fakat bana amelelik olarak geliyor.
En mantıklısı elektrikli almak.
Bu ürünler önerimdir.

Manuellerin hemen hemen hepsinden verim alırsınız fakat bana amelelik olarak geliyor.
En mantıklısı elektrikli almak.
Bu ürünler önerimdir.
Merhaba hocam, belirtmeyi unutmuşum espresso, türk kahvesi ve filtre kahve için kullanmak istiyordum. Bu ürünler sanırım türk kahvesine uygun değil.

Espresso verimi nasıl bilmemekle birlikte şu ürünü size sorabilir miyim?

Merhaba hocam, belirtmeyi unutmuşum espresso, türk kahvesi ve filtre kahve için kullanmak istiyordum. Bu ürünler sanırım türk kahvesine uygun değil.

Espresso verimi nasıl bilmemekle birlikte şu ürünü size sorabilir miyim?
Bir cevap bulabildiniz mi? Bende aynı durumdayım. Bende ailem için almak istediğiniz Grundig makineden almayı düşünüyorum fakat Espresso için öğütücü bulamadım. Bütçem maksimum 2000 TL öğütücü için.

Briz br721
Tchibo şarjlı kahve değirmeni

Aklımda bu 2 model var fakat espresso için uygun değiller sanırım. Ne yapılabilir bilmiyorum.

Bir cevap bulabildiniz mi? Bende aynı durumdayım. Bende ailem için almak istediğiniz Grundig makineden almayı düşünüyorum fakat Espresso için öğütücü bulamadım. Bütçem maksimum 2000 TL öğütücü için.

Briz br721
Tchibo şarjlı kahve değirmeni

Aklımda bu 2 model var fakat espresso için uygun değiller sanırım. Ne yapılabilir bilmiyorum.
Genel tavsiyeler ya sağlam öğütücü al yada hiç alma üzerineydi. E sağlam öğütücülerde 9-10k bandında. O yüzden yarı otomatik makine siparişini iptal edip tam otomatik makine siparişi ettim. Daha ulaşmadı elime ama senin bütçen bu civarlardaysa sanırım bir yerlerden taze öğüterek alman en ideali olur. Ucuz şeyler zaten uygun değilmiş espressoya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı