Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.757 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 25 Şubat 2021 #11 batuhan_n dedi: Tadı nasıl? Türk kahvesi denemiştim tadı çok iğrençti. Espresso onun gibi mi? Genişletmek için tıkla... Sert ve lezzetli bir tadı var. Sabah sabah çok iyi ayıltıcıdır. Ama Türk Kahvesini iğrenç bulmanıza şaşırdım.
batuhan_n dedi: Tadı nasıl? Türk kahvesi denemiştim tadı çok iğrençti. Espresso onun gibi mi? Genişletmek için tıkla... Sert ve lezzetli bir tadı var. Sabah sabah çok iyi ayıltıcıdır. Ama Türk Kahvesini iğrenç bulmanıza şaşırdım.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #12 Blacksidemre dedi: Sert ve lezzetli bir tadı var. Sabah sabah çok iyi ayıltıcıdır. Ama Türk Kahvesini iğrenç bulmanıza şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Çok acı bir tadı var. Ve içtiğimde kusacak gibi oluyorum.
Blacksidemre dedi: Sert ve lezzetli bir tadı var. Sabah sabah çok iyi ayıltıcıdır. Ama Türk Kahvesini iğrenç bulmanıza şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Çok acı bir tadı var. Ve içtiğimde kusacak gibi oluyorum.