Espresso makinesi önerisi

Trochlea Humeri

Hectopat
Robo kahve makinesi rb63001254789.
Karaca coffee art 1101 süt köpürtücülü, 20 bar basınçlı, espresso, latte, cappuccino, americano makinesi 1, 5L ınox.
Espressso yapmak için bu iki makine arasında kaldım. Çok yüksek fiyatlı bir ürün aramıyorum ev tipi için bunlardan hangisi daha kullanışlı, daha fiyat/performans ürün bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sade espresso için mi istiyorsunuz?

İki modelde de öğütme özelliği yok. Bana sorarsanız espresso taze çekilmiş kahve ile yapılmadığında Nescafe tadı veriyor. Öğütücünüz var ise alabilirsiniz ancak bakımlı kullanmalısınız.

Bence Moka pot işinizi rahatlıkla görür. Espressodan yoğunluk olarak 1 derece daha hafiftir ama maliyeti çok daha düşüktür. Üstüne güzel bir öğütücü alıp StoryCoffe'nin çekirdek kahvesini alırsınız mis gibi çeker içersiniz 🤤

Sade espresso için mi istiyorsunuz?

İki modelde de öğütme özelliği yok. Bana sorarsanız espresso taze çekilmiş kahve ile yapılmadığında Nescafe tadı veriyor. Öğütücünüz var ise alabilirsiniz ancak bakımlı kullanmalısınız.

Bence Moka pot işinizi rahatlıkla görür. Espressodan yoğunluk olarak 1 derece daha hafiftir ama maliyeti çok daha düşüktür. Üstüne güzel bir öğütücü alıp StoryCoffe'nin çekirdek kahvesini alırsınız mis gibi çeker içersiniz 🤤
Hocam aslında latte yapmak için istiyorum. Moka pot ile buharda ısıtılmış sütü yapamadığım için makine alayım dedim. (Süt köpüğü değil krema kıvamındaki sütü kast ediyorum). Yine de pek bir bilgim yok bilgili birisine benziyorsunuz :D latte yapmak için kullanılır mı sizce bu makineler. Kullanılırsa hangisi daha iyi latte yapar

Tam yağlı süt ve süt köpürtme aletiyle yapan arkadaşlarım var. Barista sütü de bulabilirsiniz Sek markasının güzel yoğunlaşıyor.

İki markanın da hiç kullanmadım o yüzden net bir şey diyemem. Karaca'nın bıçak seti ve kablosuz süpürgesini kullanıyorum. Bıçaklar süper ama süpürge orta karar. Muhtemelen kahve makinası da orta karar olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı