Espresso makinesi tavsiyesi

Makaleler
9
Yer
Beşiktaş / İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İş Geliştirme
Uzun süredir, çok pahalı olmayan ve bir kişiyi yeterince tatmin edecek bir makine arıyordum ve linkteki ürünü gözüme kestirdim. Fakat aklımdaki en büyük soru işareti sadece kendi markasının kapsülleri ile mi uygun? Biraz araştırdığım zaman başka kapsüller ile de uyumlu olduğunu gördüm fakat emin olamadım. Bu ürünü kullanan varsa veya bilgi sahibi olan arkadaşlar bana fikir verirlerse sevinirim. Ya da benim attığım cihaza benzer, başka alternatif makinelerde önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Bu forumda bu tarz bir bilgiye erişiminiz zor. Kahve üzerine bir forumda araştırma yapabilirsiniz.
Forumu bulmuşsunuz Bakalım ne tavsiye edecekler

Son düzenleme:
Bu forumda bu tarz bir bilgiye erişiminiz zor. Kahve üzerine bir forumda araştırma yapabilirsiniz.
Forumu bulmuşsunuz Bakalım ne tavsiye edecekler
Bakalım hocam, neler yazacaklar. Kahve çok severim fakat makinalara çok uzağım

Karar verdiniz mi? Kapsüllü bir makine aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Aşağıya Link koyduğum modeli neredeyse 1 senesi oldu kullanıyorum. Kapsül çeşidi olarak Nespresso çok firma ile uyumlu. Davidoff, Tchibo, Starbucks, Kahve Dünyası ve Nestlenin ürettiği çeşitki kapsül çeşitleri ile uyumlu. Süt bazlı tatlar sevdiğim için, uzun çekim Lungo genelde tercih ettim. Espresso şeklinde de deneyimledim. Elle çalışan manuel model ile uğraşmak istemiyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim. Kapsüllerde 10'lu paketlerde satılıyor fiyatları markaya göre değişiyor. Bir bardak kahvenin maliyeti size ortalama 9-10 TL olur. Bence günümüz için gayet makul. Ayrıca çok fazla aromalı çeşitlilerde var, karamel, vanilya, yumuşak içim gibi tercihinize göre alabilirsiniz. Ben makineyi aldığım zaman yanında 20'li karışık kapsüller olan deneme paketi ile beraber geldi.

Ben de C30 modelini aldım umarım memnun kalırım. Nespresso orijinal kapsül ile Jacobs, L'OR markalarını fiyattan bağımsız lezzet ve arome olarak 10 üzerinden puanlayabilir misiniz hocam? 3 markadan alacağım ama öncelik vereceğim size göre. Aynı 3 tane almayacağım çünkü.

Nespresso özellikle aromalı olanlar 1 numara, 2. Siraya Jacobs koyarım 8 numara Lungo ve 6 numara Lungo gayet güzel. 3. Sıraya Davidoof markası var yurtdışında çok tercih ediliyor yumuşak içim 7 numarası kremamsı çok hoş. L'OR da gayet tatlı hafif olanları çok içmedim bu markadan ama üzmez.

L'OR Supremo aldım hocam bir de Nespresso 14 deneme kapsülü var. Bunları deneyip fiyat/lezzet ölçüsünde bir karar vereceğim.

@Quantum9 Hocam 4 5 farklı kapsülü türüne göre espresso veya lungo olarak tamamen şekersiz ve sütsüz olarak denedim. Tatları aynı geldi. Bende mi sorun var yoksa bir yerde hata mı yapıyorum? L'OR da aynı. 5 farklı kapsül de aynı özetle benim tadımımda.

Son düzenleme:
Nespresso deneme kapsülleri arasında belirgin farklar oluyor aslında. L'OR genelde birbirine çok yakın tatlar sunuyor. Çok hafif tat tınıları var fark olarak, keskin espresso istiyorsanız Nespressonun 12 yoğunluk seviyesine sahip kapsüllerini sitesinden bakın. Ya da doldurulabilir çelik kapsül alarak, barışta edition espressolar alarak kendiniz doldurabilirsiniz. Sütlü de deneyin kapsülleri hocam, deneme paketinde süt ile daha uygun olanlarda bulunuyor. Çeyrek bardak süt yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…