xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.825 Çözümler 25 12 Ağustos 2025 #11 bdxmrz dedi: Aynı şekilde ban yedim. Destek açıp bir kağıda ismini yaz, kimliğini koy, kimliğini yüzünün yanına koyup selfie çek ve at, açarlar. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi?
bdxmrz dedi: Aynı şekilde ban yedim. Destek açıp bir kağıda ismini yaz, kimliğini koy, kimliğini yüzünün yanına koyup selfie çek ve at, açarlar. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi?
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ağustos 2025 #12 Birisi bildirmiş, discord'a bilet atman gerekiyor 2 güne bakarlar. Senden kimlik ve diğer doğrulayıcı unsurları isterler, 13 yaş ve üzeri isen hesabını kurtarabilirsin. Discord support.discord.com
Birisi bildirmiş, discord'a bilet atman gerekiyor 2 güne bakarlar. Senden kimlik ve diğer doğrulayıcı unsurları isterler, 13 yaş ve üzeri isen hesabını kurtarabilirsin. Discord support.discord.com
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #13 xquerzy dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, ben böyle açtım.