PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.674 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Dün 00:30 #11 zKEBAB dedi: Doğrudur kendi fikrimi belirttim zaten hocam. Aşk kısmı biraz daha Kurtlar Vadisi kıvamında olsaydı çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Kurtlar Vadisi gibi bir dizi bu ülkeye daha gelmez, her şeyiyle mükemmel.
zKEBAB dedi: Doğrudur kendi fikrimi belirttim zaten hocam. Aşk kısmı biraz daha Kurtlar Vadisi kıvamında olsaydı çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Kurtlar Vadisi gibi bir dizi bu ülkeye daha gelmez, her şeyiyle mükemmel.
Fake Rfue Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:30 #12 zKEBAB dedi: Doğrudur kendi fikrimi belirttim zaten hocam. Aşk kısmı biraz daha Kurtlar Vadisi kıvamında olsaydı çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam Kurtlar Vadisi zaten bambaşka bir dizi onu o yüzden başta karşılaştırmak istemedim
zKEBAB dedi: Doğrudur kendi fikrimi belirttim zaten hocam. Aşk kısmı biraz daha Kurtlar Vadisi kıvamında olsaydı çok daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam Kurtlar Vadisi zaten bambaşka bir dizi onu o yüzden başta karşılaştırmak istemedim