Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.380 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:25 #41 Deiinzz dedi: Güvenilir sıkıntı yok, ben ve arkadaşlarım defalarca alışveriş yaptık. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hangi kargo firmasıyla getiriyorlar?
Deiinzz dedi: Güvenilir sıkıntı yok, ben ve arkadaşlarım defalarca alışveriş yaptık. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hangi kargo firmasıyla getiriyorlar?
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.962 Çözümler 8 Dün 20:25 #42 Deiinzz dedi: Gümrük vergisi yok. Kargo da ilk siparişe özel ücretsiz zaten. Genişletmek için tıkla... ardakdrequan dedi: Çin'den yüzde60 Avrupa'da yanlış hatırlmıyorsam yüzde40 ama zaten alırken ödüyorsun vergiyi. Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra ücret çıkar mı diye sormuştum. Çikmiyormus o zaman teşekkür ederim.
Deiinzz dedi: Gümrük vergisi yok. Kargo da ilk siparişe özel ücretsiz zaten. Genişletmek için tıkla... ardakdrequan dedi: Çin'den yüzde60 Avrupa'da yanlış hatırlmıyorsam yüzde40 ama zaten alırken ödüyorsun vergiyi. Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra ücret çıkar mı diye sormuştum. Çikmiyormus o zaman teşekkür ederim.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:25 #43 Deiinzz dedi: Gümrük vergisi yok. Kargo da ilk siparişe özel ücretsiz zaten. Genişletmek için tıkla... Vergi var hocam alırken ödüyorsunuz zaten. Aytemiz dedi: Hocam peki hangi kargo firmasıyla getiriyorlar? Genişletmek için tıkla... Değişir bana arasla geldi.
Deiinzz dedi: Gümrük vergisi yok. Kargo da ilk siparişe özel ücretsiz zaten. Genişletmek için tıkla... Vergi var hocam alırken ödüyorsunuz zaten. Aytemiz dedi: Hocam peki hangi kargo firmasıyla getiriyorlar? Genişletmek için tıkla... Değişir bana arasla geldi.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.152 Makaleler 2 Çözümler 37 Dün 20:26 #44 Aytemiz dedi: Hocam peki hangi kargo firmasıyla getiriyorlar? Genişletmek için tıkla... Aras veya kargoist diye biliyorum. Benim arasla geldi ardakdrequan dedi: Vergi var hocam alırken ödüyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sonradan çıkmıyor o anlamda dedim.
Aytemiz dedi: Hocam peki hangi kargo firmasıyla getiriyorlar? Genişletmek için tıkla... Aras veya kargoist diye biliyorum. Benim arasla geldi ardakdrequan dedi: Vergi var hocam alırken ödüyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sonradan çıkmıyor o anlamda dedim.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:27 #45 5 tane kılıfa 76 lira verdim dandiktir dedim ama bayağı kaliteli çıktı TR'de satılan 150 liralıklara aynı ürüne göre daha kaliteli olabiliyor.
5 tane kılıfa 76 lira verdim dandiktir dedim ama bayağı kaliteli çıktı TR'de satılan 150 liralıklara aynı ürüne göre daha kaliteli olabiliyor.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.061 Çözümler 9 Dün 20:27 #46 2 metrelik konuyu başlatan kabloyu ekledim bu çıktı Adres girdim böyle oldu.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:28 #47 Batina dedi: 2 metrelik konuyu başlatan kabloyu ekledim bu çıktı Eki Görüntüle 2603207 Genişletmek için tıkla... Kupon ve puanı ekle ve kargo garantisini kapa oluyor.
Batina dedi: 2 metrelik konuyu başlatan kabloyu ekledim bu çıktı Eki Görüntüle 2603207 Genişletmek için tıkla... Kupon ve puanı ekle ve kargo garantisini kapa oluyor.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.380 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:28 #48 Batina dedi: 2 metrelik konuyu başlatan kabloyu ekledim bu çıktı Eki Görüntüle 2603207 Genişletmek için tıkla... Orada adresi girdikten sonra puanları ve kupon kodunu eklemeniz lazım hocam.
Batina dedi: 2 metrelik konuyu başlatan kabloyu ekledim bu çıktı Eki Görüntüle 2603207 Genişletmek için tıkla... Orada adresi girdikten sonra puanları ve kupon kodunu eklemeniz lazım hocam.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.152 Makaleler 2 Çözümler 37 Dün 20:28 #49 ardakdrequan dedi: 5 tane kılıfa 76 lira verdim dandiktir dedim ama bayağı kaliteli çıktı TR'de satılan 150 liralıklara aynı ürüne göre daha kaliteli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de 6 tane DAC'ı 120 TL'ye aldım. Tanesi Türkiye'de 400'e satılıyordu. Tam al sat sitesi shein.
ardakdrequan dedi: 5 tane kılıfa 76 lira verdim dandiktir dedim ama bayağı kaliteli çıktı TR'de satılan 150 liralıklara aynı ürüne göre daha kaliteli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de 6 tane DAC'ı 120 TL'ye aldım. Tanesi Türkiye'de 400'e satılıyordu. Tam al sat sitesi shein.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 20:29 #50 Batina dedi: 2 metrelik konuyu başlatan kabloyu ekledim bu çıktı Eki Görüntüle 2603207 Genişletmek için tıkla... Mail doğrula ve uygulamadanda 20 puan al 120 puanla çok daha fazla iniyor.
Batina dedi: 2 metrelik konuyu başlatan kabloyu ekledim bu çıktı Eki Görüntüle 2603207 Genişletmek için tıkla... Mail doğrula ve uygulamadanda 20 puan al 120 puanla çok daha fazla iniyor.