FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi Online oynamak Minecraft'ta sıkıntılı, bunun için Essential mod kurup arkadaşa davet atarsam bilgisayarıma yük biner mi?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Online oynamak Minecraft'ta sıkıntılı, bunun için Essential mod kurup arkadaşa davet atarsam bilgisayarıma yük biner mi?
Lientum Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 962 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #2 FallandMma dedi: Arkadaşlar bildiğiniz gibi Online oynamak Minecraft'ta sıkıntılı, bunun için Essential mod kurup arkadaşa davet atarsam bilgisayarıma yük biner mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam bindireceğini.
FallandMma dedi: Arkadaşlar bildiğiniz gibi Online oynamak Minecraft'ta sıkıntılı, bunun için Essential mod kurup arkadaşa davet atarsam bilgisayarıma yük biner mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam bindireceğini.