Essentials.PKG paketindeki dosyalar çıkartılırken bir hata oluştu

DeathStrokee

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. El Capitan için en son sürümünü forumdan indirdim. Yosemite, Mavericks kurulumundan bildiğim için sorun yaşamadım. Ama Capitan kurarken aşağıda attığım ekranda kalıyor ne yapsam da düzelmiyor. ''Essentials.PKG" hatası alıyorum. İnternetten indirdiğim imaj dosyası da sorunlu değildi. Rar'dan çıkartırken hata vermeden çıkardı. Aşağıdaki fotoğraf hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? Neyden kaynaklanabilir sonuç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var kardeşim sanırım imaj dosyasında hata var 10.11.2 kurup güncellemeyi deneyeceğim

İyi Geceler aynı problem bendede olusuyor imajları 2 defa(Dmanager ve Browser) indirdim (Laptop ve Desktop) ikisindede aynı hatayı veriyor kontrol edebilrimisiniz gece 01:25 e kadar ugrastım tekrar 10.11.2 image ile temi kurulum yapacagım.

İmaj hatalı inmiş yada USB yazdırırken hata oluşmuş. USB'ye tekrar yazdırmayı deneyin.
Hocam imajlrın md5 ve sha1 bilgilerini paylaşırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…