Essentio CM6830 RAM Desteği

Emircan Ufat

Hectopat
Daha fazla  
Essentio CM6830 ana kartımın markası bu. Kaç GB RAM destekliyor en fazla bakabilir misiniz? Birde almak istediğim RAM'ın özellikleri bu;
KINGSTON HyperX Savage 8GB DDR3-1600MHz
[TBODY] [/TBODY]

alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız maksimum 8GB RAM destekliyor. Onun için tek slot başına 4 GB düşüyor olabilir. Ayrıca bilgisayar eski. Yeni nesil DDR3 çalıştırmaya bilir. Buna yönel:

Hi-Level 4GB 1333MHz DDR3 Kutulu Ram (HLV-PC10600D3-4G-K) Fiyatı
Ama AIDA64 programında en fazla bellek miktarı 16 GB yazıyor ve desteklenen bellek türlerinde en fazla ddr3 1866 mhz'ye kadar cıkıyor . Bu program güvenilir degilmiydi ? Yada ben ana kartımı yanlıs söylemis olablirmiyim ?Çünkü programdada ana kartımda şu yazıyor:
Asus Essentio CM6330/CM6630/CM6730/CM6830 Bi daha bakabilrmisin teşekkürler ...

Ama ben 12gb yapmak istiyorum bunun içinde ana kartım destekliyormu kesin öğrenmem lazım. Aıda64 programı kesin doğru bilgi veriyor ise alablirim kingston hyperx. Yardım edersseniz sorunu çözmek istiyorum resim falan gereklimidir ?

Neden birçok model yazdığı hakkında bir fikrim yok :D Eğer kasadaki RAM 4GB ise benim dediğimi de alıp 4x2 8GB RAM yapabilirsin.
Birde ben gta v için ekliyorum ram faydası olurmu ?

Essentio CM6830 ana kartımın markası bu. Kaç GB RAM destekliyor en fazla bakabilir misiniz? Birde almak istediğim RAM'ın özellikleri bu;
KINGSTON HyperX Savage 8GB DDR3-1600MHz
[TBODY] [/TBODY]
alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Aynı kasa bende de mevcut. Anakart konusunda küçük bir trick var. Eğer işlemcin 2.nesil ise 8 GB, 3.nesil ise 16 GB a kadar yükseltme yapılabiliyorsun. Tabi önyüklü gelen Windows 7 yine 8GB a kadar destek veriyor onuda yükseltmen gerek.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı