mehterann Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #1 Ender 3 V3 ile küçük oyuncak ve figürler yapmak için ilk defa filament alacağım. - Sorun yaşamamak için hangi markayı satıcıyı tavsiye edersiniz? - Esun filamentlerde sahte ürün var mı? Yorumlarda epey şikayet var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Ender 3 V3 ile küçük oyuncak ve figürler yapmak için ilk defa filament alacağım. - Sorun yaşamamak için hangi markayı satıcıyı tavsiye edersiniz? - Esun filamentlerde sahte ürün var mı? Yorumlarda epey şikayet var.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.018 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 Ben Porima kullanıyorum memnunum. Robo90'da da bakabilirsiniz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.970 Çözümler 86 8 Aralık 2023 #3 Porima'nın kendi sitesinden sipariş verebilirsin. Sahte kısmını bilmem ama Esun'un mat olanları hakkında ben mutsuzluk olduğuna dair kanıya sahibim.
Porima'nın kendi sitesinden sipariş verebilirsin. Sahte kısmını bilmem ama Esun'un mat olanları hakkında ben mutsuzluk olduğuna dair kanıya sahibim.
mehterann Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #4 Orjinal esun filamenti amazon haricinde nereden alabiliriz? Çok farklı fiyatlar var, bazı satıcıların sattığı esun filamentlerde sürekli şikayet var.
Orjinal esun filamenti amazon haricinde nereden alabiliriz? Çok farklı fiyatlar var, bazı satıcıların sattığı esun filamentlerde sürekli şikayet var.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.970 Çözümler 86 8 Aralık 2023 #5 Esun distribütör diye aratırsan birkaç firma çıkar.
mehterann Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #6 Esun kendi sitesinde iki firma var, giray ve senin fabrikan firmaları. Part 4 - eSUN 3D Printing Materials www.esun3d.com
Esun kendi sitesinde iki firma var, giray ve senin fabrikan firmaları. Part 4 - eSUN 3D Printing Materials www.esun3d.com