yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 27 Ekim 2020 #1 Ben yemekte et yedikten sonra öksürmeye başlıyorum. Bilgisi olan var mı ne yapmalıyım? İnternette pek bir şey bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
Ben yemekte et yedikten sonra öksürmeye başlıyorum. Bilgisi olan var mı ne yapmalıyım? İnternette pek bir şey bulamadım.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 27 Ekim 2020 #2 Doktorlar var bunun için. Hastanelerde çalışıyorlar.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 27 Ekim 2020 #3 Doktora gitmeniz en mantıklısı ve kesini olacaktır. Geçmiş olsun. Son düzenleme: 27 Ekim 2020
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Ekim 2020 #4 Hocam,ülkede ete alışık olmadığımız için vücut ters tepmiş olabilir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 27 Ekim 2020 #5 Hirok dedi: Hocam, ülkede ete alışık olmadığımız için vücut ters tepmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı ve yorum uyumu...
Hirok dedi: Hocam, ülkede ete alışık olmadığımız için vücut ters tepmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı ve yorum uyumu...
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #6 Çözüm Burada.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 27 Ekim 2020 #7 Technopat Eğitim ve Araştırma Hastanesi mi yazıyor yukarıda acaba, burası internetten farklı bir mecraymış gibi yazmışsınız.
Technopat Eğitim ve Araştırma Hastanesi mi yazıyor yukarıda acaba, burası internetten farklı bir mecraymış gibi yazmışsınız.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Ekim 2020 #8 yigitsavas dedi: Ben yemekte et yedikten sonra öksürmeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Et ürünleri tüketim aralığınız nedir? Mide ekşimesi filan oluyor mu? Farklı semptomlar var mı? Ne zaman farkettiniz ne zaman başladı?
yigitsavas dedi: Ben yemekte et yedikten sonra öksürmeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Et ürünleri tüketim aralığınız nedir? Mide ekşimesi filan oluyor mu? Farklı semptomlar var mı? Ne zaman farkettiniz ne zaman başladı?
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 28 Ekim 2020 #9 Murat5038 dedi: Et ürünleri tüketim aralığınız nedir? Mide ekşimesi falan oluyor mu? Farklı semptomlar var mı? Ne zaman fark ettiniz ne zaman başladı? Genişletmek için tıkla... Tüketim aralığım normal. Bayağıdır var ama küçükken yoktu. Farklı bir semptom yok. Mide ekşimesi olmuyor.
Murat5038 dedi: Et ürünleri tüketim aralığınız nedir? Mide ekşimesi falan oluyor mu? Farklı semptomlar var mı? Ne zaman fark ettiniz ne zaman başladı? Genişletmek için tıkla... Tüketim aralığım normal. Bayağıdır var ama küçükken yoktu. Farklı bir semptom yok. Mide ekşimesi olmuyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Ekim 2020 #10 Farklı bir semptom yok ise bir sorun değil o zaman. İlerleyen yaşlarda farklı semptomlar çıkarsa bir KBB doktoruna gözükürsünüz.
Farklı bir semptom yok ise bir sorun değil o zaman. İlerleyen yaşlarda farklı semptomlar çıkarsa bir KBB doktoruna gözükürsünüz.