ET1850 anakart için ekran kartı

Daha fazla  
Alacağım ekran kartının lolde 120 FPS vermesini istiyorum, 100 üstü olsa da olur. Ve akıcı CS GO oynatmasını.
Anakartımın markasımı PC'nin markasımı bilmiyorum ama sanırım ET1850 anakarta sahibim. Ve sistem özelliklerimi resimde belirtiyorum.
Asus GeForce GT 730 4GB veya Asus Readon R7 240 4GB almak istiyorum. Sistemimin 250W güç kaynağı var, bu biraz kötü sanırım :)

Dosya Ekleri

• dsadsa.png
    dsadsa.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağım ekran kartının lolde 120 FPS vermesini istiyorum, 100 üstü olsa da olur. Ve akıcı CS GO oynatmasını.
Anakartımın markasımı PC'nin markasımı bilmiyorum ama sanırım ET1850 anakarta sahibim. Ve sistem özelliklerimi resimde belirtiyorum.
Asus GeForce GT 730 4GB veya Asus Readon R7 240 4GB almak istiyorum. Sistemimin 250W güç kaynağı var, bu biraz kötü sanırım :)
Bulabildin mi bana da lazım cünku
Bulabildin mi bana da lazım cünku
Bana da lazım Bulabildin mi
Pek anlamıyorum forum dan 3 tane atmışım k. B

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı