Dertlikundura28 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar tablette mdm kilidi var bunu açmak için ROM atacaktım fakat tablet USB görmüyor port ve kablo da değiştim hala aynı Windows 7 kullanıyorum ve tableti kapatıp deniyorum. Çözümü bilen arkadaşlar ulaşırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Arkadaşlar tablette mdm kilidi var bunu açmak için ROM atacaktım fakat tablet USB görmüyor port ve kablo da değiştim hala aynı Windows 7 kullanıyorum ve tableti kapatıp deniyorum. Çözümü bilen arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
Bunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 3 29 Aralık 2022 #2 Etap 5 de yapmıştım işe yaramıştı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Etap 5 de yapmıştım işe yaramıştı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et