eTab 4 Wi-Fi+ Bluetooth'u çalışmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde eTab 4 cihaz mevcut bu cihaza ROM atılmış ancak Wi-Fi ve Bluetooth çalışmıyor. Araştırdığım kadarıyla Mac adresleri silinmiş eTab 5 yüklemek ile ilgili bilgiler internet üzerinde mevcut ancak eTab4 ile ilgili bilgiler yok. Elimde çalışan farklı bir cihazda var TWRP yükleyip yedek aldım ancak sorunlu cihaza yükleyince çözülmüyor. Tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

(Bir de böyle bir PDF buldum. Ancak anlayamadım hangi yazılım.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-12 190454.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 42
Hocam, bu ROM'u denedim. Farklı sayfalardan indirip, hatta TWRP yedeklerini de denedim ancak çözüm olmadı.

Hocam, bilemiyorum. Çalışıyordu, ROM attık; böyle oldu. Wi-Fi açılıyor diyor, kalıyor. Bluetooth'da aynı şekilde.

Bu durumu yaşadım ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Bu tablete performans için yapılan bir Custom ROM vardı onu kurup denediniz mi? (ROM'un da ismini hatırlamıyorum ama forum da bu ROM için bir konu olduğunu hatırlıyorum)

Hocam, forumda olanları denedim. Çözüm olmadı. VIP ROM var bir tane; o da Wi-Fi ve Bluetooth sorununu çözmüyor, sanırım.

O tablet için yapılabilecek pek bir şey yok artık, birçok uygulama desteği Android 4 ve 5'ten kalkıyor.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. Cihazla birkaç gün daha uğraşacağım. Forumdan bu tablette vakit geçirmiş tüm arkadaşlardan halen yardım talep ediyorum. Teşekkürler.

Hocam Bence Tableti Çöpe Atın Gitsin Zamanınızı Bu Tablette Harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…