nolonger Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 153 19 Ocak 2022 #1 Merhabalar, eTab 5 bilgisayar görmüyor. Kapalıyken denedim, açıkken denedim. Driver falan yükledim, hiçbir şey değişmedi. Nasıl düzeltebilirim? ROM atmak için uğraşıyorum.
Merhabalar, eTab 5 bilgisayar görmüyor. Kapalıyken denedim, açıkken denedim. Driver falan yükledim, hiçbir şey değişmedi. Nasıl düzeltebilirim? ROM atmak için uğraşıyorum.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.837 Çözümler 11 19 Ocak 2022 #2 Geliştirici seçeneğinden USB hata ayıklamayı açın. Düzelmezse başka kabloyla deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS nolonger Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 153 19 Ocak 2022 #3 fakir pikaçu dedi: Geliştirici seçeneğinden USB hata ayıklamayı açın. Düzelmezse başka kabloyla deneyin. Genişletmek için tıkla... Geliştirici modundayım ama öyle bir seçenek yok. Başka bir kabloyla denedim, değişmedi telefonu okuyor tableti okumuyor. Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: Geliştirici seçeneğinden USB hata ayıklamayı açın. Düzelmezse başka kabloyla deneyin. Genişletmek için tıkla... Geliştirici modundayım ama öyle bir seçenek yok. Başka bir kabloyla denedim, değişmedi telefonu okuyor tableti okumuyor.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.837 Çözümler 11 19 Ocak 2022 #4 nolonger dedi: Geliştirici modundayım ama öyle bir seçenek yok. Başka bir kabloyla denedim, değişmedi telefonu okuyor tableti okumuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bir bak USB hata ayıklama nasıl açılıyor diye. Artı 0 Eksi
nolonger dedi: Geliştirici modundayım ama öyle bir seçenek yok. Başka bir kabloyla denedim, değişmedi telefonu okuyor tableti okumuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bir bak USB hata ayıklama nasıl açılıyor diye.
KS KS nolonger Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 153 19 Ocak 2022 #5 fakir pikaçu dedi: YouTube'dan bir bak USB hata ayıklama nasıl açılıyor diye. Genişletmek için tıkla... Az önce format atarken fark ettim tableti recovery moda alınca bir iki saniyeliğine okuyor bilgisayar sonra hemen bağlantı kesiliyor. fakir pikaçu dedi: YouTube'dan bir bak USB hata ayıklama nasıl açılıyor diye. Genişletmek için tıkla... Zaten bakarak yaptım fakat seçenek gelmedi. Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: YouTube'dan bir bak USB hata ayıklama nasıl açılıyor diye. Genişletmek için tıkla... Az önce format atarken fark ettim tableti recovery moda alınca bir iki saniyeliğine okuyor bilgisayar sonra hemen bağlantı kesiliyor. fakir pikaçu dedi: YouTube'dan bir bak USB hata ayıklama nasıl açılıyor diye. Genişletmek için tıkla... Zaten bakarak yaptım fakat seçenek gelmedi.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.837 Çözümler 11 19 Ocak 2022 #6 nolonger dedi: Az önce format atarken fark ettim tableti recovery moda alınca bir iki saniyeliğine okuyor bilgisayar sonra hemen bağlantı kesiliyor. Zaten bakarak yaptım fakat seçenek gelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim eTab 4'ü öyle ROM atmıştım. Daha fazla yardımcı olamayacağım üzgünüm. Artı 0 Eksi
nolonger dedi: Az önce format atarken fark ettim tableti recovery moda alınca bir iki saniyeliğine okuyor bilgisayar sonra hemen bağlantı kesiliyor. Zaten bakarak yaptım fakat seçenek gelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim eTab 4'ü öyle ROM atmıştım. Daha fazla yardımcı olamayacağım üzgünüm.