Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Haziran 2020 #11 OTG kablosu alıp tablette mouse kullanabilirsiniz. Tabii driver yükleyemezseniz gereksiz yere masraf yapmanın lüzumu yok.
OTG kablosu alıp tablette mouse kullanabilirsiniz. Tabii driver yükleyemezseniz gereksiz yere masraf yapmanın lüzumu yok.
hasanbasir Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 21 11 Haziran 2020 #12 ciddenmi @feneresevdalı Hocam işlemleri bana anlatın ben yaparım ayrıca bende OTG var kalem yok sıkıntı olur mu?
ciddenmi @feneresevdalı Hocam işlemleri bana anlatın ben yaparım ayrıca bende OTG var kalem yok sıkıntı olur mu?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Haziran 2020 #13 Bana dedi iseniz elbette evet. Hatta flash bellek, klavye gibi şeyleri de takabilirsiniz. Fakat önce driver yüklemeyi deneyin gereksiz yere masraf yapmayın sonra.
Bana dedi iseniz elbette evet. Hatta flash bellek, klavye gibi şeyleri de takabilirsiniz. Fakat önce driver yüklemeyi deneyin gereksiz yere masraf yapmayın sonra.
hasanbasir Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 21 11 Haziran 2020 #14 @Linux Oyunda Yok size demedim.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #15 Kardeş TWRP'de mouse işler mi emin değilim. (kalem en garanti yöntem) Ama işlemleri tarif edemeyebilirim
Kardeş TWRP'de mouse işler mi emin değilim. (kalem en garanti yöntem) Ama işlemleri tarif edemeyebilirim
hasanbasir Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 21 11 Haziran 2020 #16 @feneresevdalı Hocam sitedekinden farklı bir şekilde bana anlatın nasıl yapacağımı lütfen. feneresevdalı dedi: Kardeş TWRP'de mouse işler mi emin değilim. (Kalem en garanti yöntem) ama işlemleri tarif edemeyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mouse işliyor hocacığım anlatın yalvarırım.
@feneresevdalı Hocam sitedekinden farklı bir şekilde bana anlatın nasıl yapacağımı lütfen. feneresevdalı dedi: Kardeş TWRP'de mouse işler mi emin değilim. (Kalem en garanti yöntem) ama işlemleri tarif edemeyebilirim. Genişletmek için tıkla... Mouse işliyor hocacığım anlatın yalvarırım.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #17 Kardeşim orada yapacakların yeterince net. Sürücü klasöründen sürücüleri kuracaksın. Sonra işlemleri yapacaksın. Eğer teamviewer verirsen bilgisayar üzerindeki kısımlarını ben yapabilirim ama tablet üzerinde yapılacak işlemleri senin çözmen lazım.
Kardeşim orada yapacakların yeterince net. Sürücü klasöründen sürücüleri kuracaksın. Sonra işlemleri yapacaksın. Eğer teamviewer verirsen bilgisayar üzerindeki kısımlarını ben yapabilirim ama tablet üzerinde yapılacak işlemleri senin çözmen lazım.
hasanbasir Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 21 11 Haziran 2020 #18 Anladım THX bende TeamViewer yok ve evimde daha modem yok gelecek kendi internetimden girmiştim.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #19 hasanbasir dedi: Anladım THX bende TeamViewer yok ve evimde daha modem yok gelecek kendi internetimden girmiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kardeşim. Yardımcı olabilmeyi isterdim ama yazılı anlatım konusunda iyi değilim. Üzgünüm.
hasanbasir dedi: Anladım THX bende TeamViewer yok ve evimde daha modem yok gelecek kendi internetimden girmiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kardeşim. Yardımcı olabilmeyi isterdim ama yazılı anlatım konusunda iyi değilim. Üzgünüm.
hasanbasir Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 21 11 Haziran 2020 #20 feneresevdalı dedi: Tamamdır kardeşim. Yardımcı olabilmeyi isterdim ama yazılı anlatım konusunda iyi değilim. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun.
feneresevdalı dedi: Tamamdır kardeşim. Yardımcı olabilmeyi isterdim ama yazılı anlatım konusunda iyi değilim. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun.