Etail.com güvenilir mi?

Arcturus_44

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba eTail.com adlı satış sitesinde Jurassic World Evolution 2 adlı oyunu almayı planlıyorum ancak güvenilir mi bilmiyorum bilenler güvenilir mi diye yardımcı olabilirler mi?

Ben birkaç defa alışveriş yaptım kendilerinden. Oldukça güvenilirler. Hemen teslim sağlıyorlar.

Şöyle bir hakkımızda kısmı da var. Ticaret bakanlığından onaylanmışlar. Resmi satıcılar yani.

God of War 246 TL diye hemen aldım, malum oyun fiyatları yerinde durmuyor. 14 Ocak'ta key gönderilecek diye yazıyordu zaten bakalım, umarım 100 TL ucuz verelim diye 250 TL'den olmayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
God of War 246 TL diye hemen aldım, malum oyun fiyatları yerinde durmuyor. 14 Ocak'ta key gönderilecek diye yazıyordu zaten bakalım, umarım 100 TL ucuz verelim diye 250 TL'den olmayız.

Sanmıyorum. Jurassic World Evolution 2 Deluxe Edition'u pre order siparişini vermiştim. Piyasanın bayağı altında fiyattı hatta. Çıkar çıkmaz keyimi gönderdiler.

Sanmıyorum. Jurassic World Evolution 2 Deluxe Edition'u pre order siparişini vermiştim. Piyasanın bayağı altında fiyattı hatta. Çıkar çıkmaz keyimi gönderdiler.
Hocam merhaba biraz geç oluyor ama bende God Of War aldım siteden az önce siparişlerim bölümüne falan da düştü oyun çıkınca kod bana mail olarak mı gelecek acaba?

Hocam merhaba biraz geç oluyor ama bende God of War aldım siteden az önce siparişlerim bölümüne falan da düştü oyun çıkınca kod bana mail olarak mı gelecek acaba?

Bende oradan aldım hocam kısa süre önce. Erken erişim olduğundan keyi oyun çıkınca yollayacaklar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…