Merhaba eTail.com adlı satış sitesinde Jurassic World Evolution 2 adlı oyunu almayı planlıyorum ancak güvenilir mi bilmiyorum bilenler güvenilir mi diye yardımcı olabilirler mi?
God of War 246 TL diye hemen aldım, malum oyun fiyatları yerinde durmuyor. 14 Ocak'ta key gönderilecek diye yazıyordu zaten bakalım, umarım 100 TL ucuz verelim diye 250 TL'den olmayız.
God of War 246 TL diye hemen aldım, malum oyun fiyatları yerinde durmuyor. 14 Ocak'ta key gönderilecek diye yazıyordu zaten bakalım, umarım 100 TL ucuz verelim diye 250 TL'den olmayız.
Sanmıyorum. Jurassic World Evolution 2 Deluxe Edition'u pre order siparişini vermiştim. Piyasanın bayağı altında fiyattı hatta. Çıkar çıkmaz keyimi gönderdiler.
Sanmıyorum. Jurassic World Evolution 2 Deluxe Edition'u pre order siparişini vermiştim. Piyasanın bayağı altında fiyattı hatta. Çıkar çıkmaz keyimi gönderdiler.
Hocam merhaba biraz geç oluyor ama bende God Of War aldım siteden az önce siparişlerim bölümüne falan da düştü oyun çıkınca kod bana mail olarak mı gelecek acaba?
Hocam merhaba biraz geç oluyor ama bende God of War aldım siteden az önce siparişlerim bölümüne falan da düştü oyun çıkınca kod bana mail olarak mı gelecek acaba?