Etail.com güvenilir mi?

Toptancı bunlar ondan ucuz.
Çok tuhaf. Şimdi bu Etal.com.tr gibi siteler, bu sattıkları Steam kodlarını nereden alıyorlar ki, "toptancı" oluyorlar acaba?
Koskoca Sony el altından bunlara milyonlarca Steam kodu mu veriyor yani?
Diğer taraftan, Şikayetvar'a düşmüş birçok şikayet ile karşılaştım az önce.
Tabii herkesin kendi bileceği iş ama ben pek böyle sitelere güvenip bir şey almam.
Playstore olsa mesela, Türk Telekom'un şirketi olduğu için alırdım. Resmi ve büyük firma. Ama Türk Telekom şirketi toptancı olamıyor ve çok ucuza veremiyor da bunlar nasıl oluyor yahu?
Bana pek inandırıcı gelmedi. O kodları nereden temin ettikleri de şüpheli bence.

Güvenilir değil sipariş ettiğiniz oyunun fiyatlarını yükseltip size tedarik edemiyoruz yalanı ayağına yatıyorlar çok nadirde olsa key gönderdikleri oluyor.

Güvenilir değil sipariş ettiğiniz oyunun fiyatlarını yükseltip size tedarik edemiyoruz yalanı ayağına yatıyorlar çok nadirde olsa key gönderdikleri oluyor.

Resident Evil 7 aldım 1 saniyede geldi aktive ettim.

Resident Evil 7 aldım 1 saniyede geldi aktive ettim.
Bende oyun satın aldım saatler geçmesine rağmen verilmedi keyler 10 oyun aldıysam teslim edilen 2-3 key vardır maks gerisi stok yok sipariş iptal edilip oyunların fiyatı yükseltilmişti.

Bende oyun satın aldım saatler geçmesine rağmen verilmedi keyler 10 oyun aldıysam teslim edilen 2-3 key vardır maks gerisi stok yok sipariş iptal edilip oyunların fiyatı yükseltilmişti.
stok yoktur %100.

Vay be ben onu düşünemedim 7-8 oyunda stok yok ama satışa devam

Sipariş varken ellerine stok düşerse direkt kakalamak için satışa açık hala. Stok gelemezse siparişi iptal eder ya da bekletirler.Ön sipariş gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…