Oyun eTail indirimleri

Steam hesabımızı banlamasın hocam? Sonuçta TR oyunu değil? Başka ülkeden temin etmek yasak değil mi?

Ne alaka ya bölge diye bir şey var zaten TR etkin olmaz ise oyun kodu çalışmaz hata alırsın uygunsa ekler bu tarz olaylarda ban yemezsin o kadar basit bir şey değil ban.

Hocam merak ediyorum, Korsan indirsem oynamam diyeceğiniz basit oyunları neden millet 5-10 tanesini adedi 10-20 liradan alıyor. Steam kütüphanesinde güzel gözüksün diye mi? Hello Neighbor dışındakiler bence iyi oyunlar değil. 1 Tane alırım 100 liralık sağlam olur daha iyi bence.

Maalesef senin gibi sadece birkaç oyun oynamıyor insanlar, oyundan oyunlara geçiyorlar :).

Hocam merak ediyorum, Korsan indirsem oynamam diyeceğiniz basit oyunları neden millet 5-10 tanesini adedi 10-20 liradan alıyor. Steam kütüphanesinde güzel gözüksün diye mi? Hello Neighbor dışındakiler bence iyi oyunlar değil. 1 Tane alırım 100 liralık sağlam olur daha iyi bence.

Blasphemous, Party hard, Punch club, Graveyard Keeper oyunlarının neresi kötü? Özellikle de Blashemous! Bu oyunlar oyun değil herhalde?

Blasphemous, Party hard, Punch club, Graveyard Keeper oyunlarının neresi kötü? Özellikle de Blashemous! Bu oyunlar oyun değil herhalde?
Çok haklısınız hocam. Şu anda bazı oyunları oyundan saymayan insanlar var. Oyunları fiyatından yorumlayanlar bile oluyor.

Punch club alınamıyor stok olmadığından.🙁
Hocam ara ara kontrol edin stoklar hızlı bir şekilde güncelleniyor. İndirim bitmeden önce stok gelmese bile sık sık indirime giren oyunlardan Punch Club.
Blasphemous'da kalmamış
Onunla ilgili bilgim yok hocam ben de şu anda Team17'nin farklı bir oyunundan stok bekliyorum dediğim gibi ara ara kontrol edin.

Hocam blasphemous gerçekten çok nadide bir oyun. hristiyanlığın karanlık dönemlerini tema olarak edinmiş npc'lerin tasarımlarından hikayesine kadar herşeyi bunun üzerine tasarlayan bir oyun. Ayrıca o kadar yoğun ve güzel bir ingilizce kullanımı varki kafayı yersiniz adamlar sanki replik değil şiir yazmışlar oyun boyunca seçilen o kelimelerin her birisi için çeviri sitelerine bakıp ulan bak burada bu anlam için kullanmışlar ohaa dedirtmişti. Oyunu bitirmemiş olmamın tek nedeni souls like olması ve benim janrayı hiç sevmememdir. Sırf bu oyunun tadını çıkartabilmek için souls like oynamaya başladım, kendimi alıştırıyorum. Bu kadar düşük fiyatta olucna her türlü şans vermeyi hakediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı