Oyun ETail Quantic Dream oyunları indirimde!

276323

Kilopat
Dün DreamGame için paylaşmıştım aynı indirimi fakat adamlar sabahına indirimi bitirdiler. eTail ise bugün Quantic Dream oyunlarına indirim yapmış eski fiyatlarından bakabilirsiniz.

Sitede ''etailextr5'' kodunu kullanarak %5 indirim alabilirsiniz.

Detroit oynadım diğer ikisini izledim fakat oynamaya vakit bulamadım. Hepsi çok güzel oyunlar.

Bu oyunları beğenen çok kendim Detroiti denemiş biri olarakta ben de beğendim. Güzel fiyatlar, değerlendirmek lazım almak isteyenler için.

Hepsi harika oyunlar en iyiden siralarsam detroit-heavy rain-beyond two souls.

Mevcut bilgisayarımın Detroit'i açacağını açsa da sağlıklı bir şekilde oynatacağını sanmıyorum. Belirsiz bir gelecekte güncelenecek sistemde oynamak için bugünden para vermeye değecek bir oyun mudur bu? Oynayanlar fikir verirlerse sevinirim.

Mevcut bilgisayarımın Detroit'i açacağını açsa da sağlıklı bir şekilde oynatacağını sanmıyorum. Belirsiz bir gelecekte güncelenecek sistemde oynamak için bugünden para vermeye değecek bir oyun mudur bu? Oynayanlar fikir verirlerse sevinirim.
Kesinlikle değer, birden fazla kez oynayabilirsin sıkılmadan ve en ufak kararla bile bir şeyler değişebiliyor. Etkili de bir hikayesi var.

Merhaba biraz konu dışı bir sorum olacak ama bendeki sistem şu;
GTX 960 2gb
AMD FX 8350
8gb ram
Acaba sistemim açar mı en düşük ayarlarda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı