aktivasyon kodunu nasıl kullacağımı falan bunları biliyorum ama herhangi bir aktivasyon kodu gelmedi aktivasyon kodunun yazması gereken yerde "Aktivasyon kodunuza buradan ulaşabileceksiniz." yazıyoreTail Nedir ve Nasıl Dijital Oyun Kodu Alışverişi Yapılır?
eTail markası dijital oyun dünyasında kalıcı bir yer edinmeyi kendine hedef olarak belirlemiş ve yayına başladığı 2021 Ocak ayından bu yana dijital oyun kodları, hediye kartları, oyun içi ürünler ve diğer dijital ürünleri kullanıcılarına en uygun fiyataetail.com.tr
Steam Oyun Kodu nasıl etkinleştirilir?
Steam arayüzünü açın, kayıt olun ve giriş yapın. Üst menüde “Oyunlar” sekmesine tıklayın. Ardından, açılabilir listede yer alan “Steam’de Ürün Etkinleştir…” seçeneğini tıklayın. Steam arayüzünü açın, kayıt olun ve giriş yapın. Üst menüde “Oyunlar” sekmesietail.com.tr
Siparişlerden detay kısmına basınca kodun PIN/Aktivasyon kodu bölümünde hemen yanında mavi arka plana sahip bir kutu içinde olduğunu görmeniz lazım. Eğer orada yoksa gerekli görseller ile desteğe yazınız.aktivasyon kodunu nasıl kullacağımı falan bunları biliyorum ama herhangi bir aktivasyon kodu gelmedi aktivasyon kodunun yazması gereken yerde "Aktivasyon kodunuza buradan ulaşabileceksiniz." yazıyor
O zaman gerekli görseller ile destek bölümüne yazabilirsiniz. Bazen stok sorunları olabiliyor. Birkaç saate gelebilir. Ama neden olduğunu anlamak için desteğe yazabilirsiniz.İşte o PIN/Aktivasyon kodu yazan yerin karşısında mavi kutucuğun içerisinde o şekilde yazıyor.
Eki Görüntüle 2393385
Bilerek mi yaptın bilmiyorum ama Disco Elysum'u iki kere satın almışsın. Ayrıca DLC dediğin şey oyun müzikleri ve görseller içeren bir paket. Oyuna ekstra bir hikaye falan ekleyen bir DLC yok.İşte o PIN/Aktivasyon kodu yazan yerin karşısında mavi kutucuğun içerisinde o şekilde yazıyor.
Eki Görüntüle 2393385
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.