ETail'dan alınan oyun nasıl aktifleştirilir?

sayguter

Femtopat
Daha fazla  
ETail'dan 10 dakika önce Disco Elysium, Disco Elysium'un bir DLC'sini ve stick fight oyunlarını aldım aradan yaklaşık 10 dakikadan fazla geçti fakat hala aktivasyon kodum gelmedi. Ne yapmalıyım?

aktivasyon kodunu nasıl kullacağımı falan bunları biliyorum ama herhangi bir aktivasyon kodu gelmedi aktivasyon kodunun yazması gereken yerde "Aktivasyon kodunuza buradan ulaşabileceksiniz." yazıyor

aktivasyon kodunu nasıl kullacağımı falan bunları biliyorum ama herhangi bir aktivasyon kodu gelmedi aktivasyon kodunun yazması gereken yerde "Aktivasyon kodunuza buradan ulaşabileceksiniz." yazıyor
Siparişlerden detay kısmına basınca kodun PIN/Aktivasyon kodu bölümünde hemen yanında mavi arka plana sahip bir kutu içinde olduğunu görmeniz lazım. Eğer orada yoksa gerekli görseller ile desteğe yazınız.

İşte o PIN/Aktivasyon kodu yazan yerin karşısında mavi kutucuğun içerisinde o şekilde yazıyor.

1736531229385.png

İşte o PIN/Aktivasyon kodu yazan yerin karşısında mavi kutucuğun içerisinde o şekilde yazıyor.

Eki Görüntüle 2393385
O zaman gerekli görseller ile destek bölümüne yazabilirsiniz. Bazen stok sorunları olabiliyor. Birkaç saate gelebilir. Ama neden olduğunu anlamak için desteğe yazabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2393385
Bilerek mi yaptın bilmiyorum ama Disco Elysum'u iki kere satın almışsın. Ayrıca DLC dediğin şey oyun müzikleri ve görseller içeren bir paket. Oyuna ekstra bir hikaye falan ekleyen bir DLC yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı