Oyun ETail'de %90'a varan Cadılar Bayramı indirimi

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
İndirimli PC Oyunları, En Ucuz PC Oyunları - eTail TR link bıraktım belki gözüne bir şey çarpar 1.55 TL benim gördüğüm en ucuz oyun onun da Steam fiyatı 127 TL adı space cows. Alan arkadaşlara iyi oyunlar.

Blasphemous 17,50 TL DLC 2,10 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
xbox için var mı böyle indirimler ya bilen var mı RDR2 200 Tlye düşmüş gamepass ile 200e geliyor alasım var tavsiye eder misiniz

He yav, o neydi öyle %1000 mıydı zam neydi? Vallahi acaba kimden gördüler de öğrendiler? 😅
Konusu bile açıldı, tartışma söz konusu:

xbox için var mı böyle indirimler ya bilen var mı RDR2 200 Tlye düşmüş gamepass ile 200e geliyor alasım var tavsiye eder misiniz
Eneba Xbox oyun keyi satıyordu sanırım bir dk. Link bırakım

Konusu bile açıldı, tartışma söz konusu:
Hocam protesto olsa ne olur zaten bugüne kadar ucuza verdiler onları da suçlayamayız ki ortalama oradaki 20 dolarlık oyunu biz 5 dolara falan alıyorduk kabaca onların suçu yok.

Hocam protesto olsa ne olur zaten bugüne kadar ucuza verdiler onları da suçlayamayız ki ortalama oradaki 20 dolarlık oyunu biz 5 dolara falan alıyorduk kabaca onların suçu yok.
Tam dile getir(e)memişim, konu içerisindeki yazılan tartışmalar söz konusu. Tam olarak protesto değil, neye sebep olduğuna dair açıklayıcı mesajlar var.

Ekleme: Özellikle 3. sayfadan başlıyor.

Tam dile getir(e)memişim, konu içerisindeki yazılan tartışmalar söz konusu. Tam olarak protesto değil, neye sebep olduğuna dair açıklayıcı mesajlar var.
Doğrudur hocam ama mesela şimdi baktım Amerika fiyatı 15 dolar olan Fran Bow bizde 1 dolar bile etmeyen 24 TL üstelik indirim dönemlerinde hep 6 TL'ye düşmüş. Bende cadılar bayramı indiriminde 6 TL'ye alacağım 😅.

Kısacası zam yapsalar bile tutunacakları mantıklı bir dalları var.

steam'de de güzel indirimliydi ama frostpunk'ın goty paketini 116 tl'ye aldım ne olur ne olmaz bakayım derken, şimdi konuyu görünce yazayım dedim. steam'de 180 tl idi paket.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı