ETail'de Horizon Zero Dawn 98 TL!

Benim sistem de mükemmel performans vermiyor ama yine de alıyorum. Çünkü ileride alamam.
Hocam hd 4400 ile açamam diye düşünüyorum

Yerinizde olsam şimdiden satın alırım. En azından geleceğe yatırım, ileride hiç alamayabilirsiniz.
Olabilir aslında dün nfs heat de iyi fiyata düşmüştü ikisini de alabilirim.

Hocam hd 4400 ile açamam diye düşünüyorum
İleride illa ki sistem alırsın. Hayatın onunla geçmeyecek sonunda. Böyle fırsatları değerlendir derim. 100TL Horizon Zero Dawn için çok uygun, Days Gone 100TL çok uygun mesela.

@bonz 100 TL dediğiniz parayla dışarıda zar zor bir menü yemek yiyebilirsiniz. Oyun için kesinlikle değecektir.
Kesinlikle hocam katılıyorum size. Days Gone'ı da 130TL'ye almıştım siz baya yere vurmuşsunuz sanırsam oyunu Spiderman'e de 350 gitti ama hayırlısı...

@bonz oyun kötü değil; fakat Days Gone 300 TL edecek oyun değil ve dediğimin arkasında sonuna kadar dururum. En rezil Sony oyunudur ayrıca. Diğer Sony oyunları 85-90 arası puan alırken bu oyunun puanı 71. Neden acaba?

Buradan alınca kodu nereye giriyoruz mobil cihazdan girebilir miyim kodu Steam'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…