Y YunusTP Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #21 Bu eTail kodları nereden alıyor güvenilir mi ve bizden keyleri geri alma gibi bir durum olabilir mi? Ç YunusTP dedi: Bu eTail kodları nereden alıyor güvenilir mi ve bizden keyleri geri alma gibi bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çünkü daha önce hiç buradan satın almadım oyun.
Bu eTail kodları nereden alıyor güvenilir mi ve bizden keyleri geri alma gibi bir durum olabilir mi? Ç YunusTP dedi: Bu eTail kodları nereden alıyor güvenilir mi ve bizden keyleri geri alma gibi bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çünkü daha önce hiç buradan satın almadım oyun.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.888 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 7 Eylül 2023 #22 YunusTP dedi: Bu eTail kodları nereden alıyor güvenilir mi ve bizden keyleri geri alma gibi bir durum olabilir mi? Ç Çünkü daha önce hiç buradan satın almadım oyun. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Site üzerinden alıyorsun ve Steam'e giriyorsun.
YunusTP dedi: Bu eTail kodları nereden alıyor güvenilir mi ve bizden keyleri geri alma gibi bir durum olabilir mi? Ç Çünkü daha önce hiç buradan satın almadım oyun. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Site üzerinden alıyorsun ve Steam'e giriyorsun.