karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 24 Aralık 2022 #1 Merhabalar, görür görmez paylaşmak istedim. Mesaj eTail Türkiye resmi sunucusundan alınmıştır. <-> Take-Two oyunlarında indirimlerimiz başladı. Ayrıca %5 İndirim kuponu da sizlerle! Şimdi 2K05 kodunu kullanın, bütün Take Two Interactive oyunlarında sepette ek %5 indirim kazanın! Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Epic) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (EPIC) PC Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry = 175 TL The Quarry PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry - Deluxe Edition = 200 TL The Quarry - Deluxe Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 = 265 TL NBA 2K23 PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 Michael Jordan Edition = 425 TL NBA 2K23 Michael Jordan Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Dip Not: Oyun isimlerinin yanlarında yazan fiyatlar, kupon kullanılmamış haldeki fiyatlardır. İndirim ve kupon geçerlilik tarihi: 5 Ocak 2023* <-> Son düzenleme: 24 Aralık 2022
Merhabalar, görür görmez paylaşmak istedim. Mesaj eTail Türkiye resmi sunucusundan alınmıştır. <-> Take-Two oyunlarında indirimlerimiz başladı. Ayrıca %5 İndirim kuponu da sizlerle! Şimdi 2K05 kodunu kullanın, bütün Take Two Interactive oyunlarında sepette ek %5 indirim kazanın! Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Epic) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (EPIC) PC Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry = 175 TL The Quarry PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry - Deluxe Edition = 200 TL The Quarry - Deluxe Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 = 265 TL NBA 2K23 PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 Michael Jordan Edition = 425 TL NBA 2K23 Michael Jordan Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Dip Not: Oyun isimlerinin yanlarında yazan fiyatlar, kupon kullanılmamış haldeki fiyatlardır. İndirim ve kupon geçerlilik tarihi: 5 Ocak 2023* <->
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 24 Aralık 2022 #2 Hocam bu site key mi veriyor yoksa hesap mı?
4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 24 Aralık 2022 #3 Paul Walkers dedi: Hocam bu site key mi veriyor yoksa hesap mı? Genişletmek için tıkla... Key veriyor.
Paul Walkers dedi: Hocam bu site key mi veriyor yoksa hesap mı? Genişletmek için tıkla... Key veriyor.
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 İt takes two sanıp sevinmiştim :/ Ama paylaştığınız için teşekkürler.
Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #5 karul dedi: Merhaba, görür görmez paylaşmak istedim. Mesaj eTail Türkiye resmi sunucusundan alınmıştır. <-> Take-Two oyunlarında indirimlerimiz başladı. Ayrıca %5 İndirim kuponu da sizlerle! Şimdi 2K05 kodunu kullanın, bütün Take Two Interactive oyunlarında sepette ek %5 indirim kazanın! Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Epic) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (EPIC) PC Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry = 175 TL The Quarry PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry - Deluxe Edition = 200 TL The Quarry - Deluxe Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 = 265 TL NBA 2K23 PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 Michael Jordan Edition = 425 TL NBA 2K23 Michael Jordan Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Dip Not: Oyun isimlerinin yanlarında yazan fiyatlar, kupon kullanılmamış haldeki fiyatlardır. İndirim ve kupon geçerlilik tarihi: 5 Ocak 2023* <-> Genişletmek için tıkla... Hocam siz de mi Etail'de çalışıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
karul dedi: Merhaba, görür görmez paylaşmak istedim. Mesaj eTail Türkiye resmi sunucusundan alınmıştır. <-> Take-Two oyunlarında indirimlerimiz başladı. Ayrıca %5 İndirim kuponu da sizlerle! Şimdi 2K05 kodunu kullanın, bütün Take Two Interactive oyunlarında sepette ek %5 indirim kazanın! Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Steam) PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (Epic) = 220 TL Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition (EPIC) PC Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry = 175 TL The Quarry PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Quarry - Deluxe Edition = 200 TL The Quarry - Deluxe Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 = 265 TL NBA 2K23 PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR NBA 2K23 Michael Jordan Edition = 425 TL NBA 2K23 Michael Jordan Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Dip Not: Oyun isimlerinin yanlarında yazan fiyatlar, kupon kullanılmamış haldeki fiyatlardır. İndirim ve kupon geçerlilik tarihi: 5 Ocak 2023* <-> Genişletmek için tıkla... Hocam siz de mi Etail'de çalışıyorsunuz?
Y2Jericho Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 208 24 Aralık 2022 #6 Umarım oyun çeşitliliği artar. Ben de alışveriş yapmak istiyorum ama almak istediğim oyunlarda indirim yok.
Umarım oyun çeşitliliği artar. Ben de alışveriş yapmak istiyorum ama almak istediğim oyunlarda indirim yok.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 24 Aralık 2022 #7 Cawbe dedi: It Takes Two sanıp sevinmiştim :/ Ama paylaştığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... It Takes Two şu an Steam üzerinde 160TL. Bütçeniz varsa alın derim. Onatin09 dedi: Hocam sizde mi Etail'de çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maaş yetmiyor. İstifa etmeyi düşünüyorum. Humble Bundle'da daha iyi maaş var diyorlar.
Cawbe dedi: It Takes Two sanıp sevinmiştim :/ Ama paylaştığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... It Takes Two şu an Steam üzerinde 160TL. Bütçeniz varsa alın derim. Onatin09 dedi: Hocam sizde mi Etail'de çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maaş yetmiyor. İstifa etmeyi düşünüyorum. Humble Bundle'da daha iyi maaş var diyorlar.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 24 Aralık 2022 #8 Yüzde 5 indirim dediğin 8 lira.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2022 #9 Onatin09 dedi: Hocam siz de mi Etail'de çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Diğer hocam sadece Etail ile ilgili konular açıp onun üzerine konuşuyordu hocam. @karul forumda aktif ve indirim hariç konularda da görünüyor.
Onatin09 dedi: Hocam siz de mi Etail'de çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Diğer hocam sadece Etail ile ilgili konular açıp onun üzerine konuşuyordu hocam. @karul forumda aktif ve indirim hariç konularda da görünüyor.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 24 Aralık 2022 #10 490836 dedi: Diğer hocam sadece etail ile ilgili konular açıp onun üzerine konuşuyordu hocam. @karul forumda aktif ve indirim hariç konularda da görünüyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
490836 dedi: Diğer hocam sadece etail ile ilgili konular açıp onun üzerine konuşuyordu hocam. @karul forumda aktif ve indirim hariç konularda da görünüyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.