Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz. etail.com.tr "lastetail" kupon kodu ile, ₺555,00
The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz. etail.com.tr "lastetail" kupon kodu ile, ₺555,00
fiji Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Fiyata değer mi, hala optimizasyon sıkıntıları var mı?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 fiji dedi: Fiyata değer mi, hala optimizasyon sıkıntıları var mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntılar biraz azaldı ama bence değmez.
fiji dedi: Fiyata değer mi, hala optimizasyon sıkıntıları var mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntılar biraz azaldı ama bence değmez.
M mergen_t Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 Cok severek oynadim hatta bitirdigim gun tekrar basladim zorluk ayarlarini degistirip. Ama bu fiyata degmez bence. Benim psikolojik limitim 200TL bu oyun icin.
Cok severek oynadim hatta bitirdigim gun tekrar basladim zorluk ayarlarini degistirip. Ama bu fiyata degmez bence. Benim psikolojik limitim 200TL bu oyun icin.